Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Semogue 830
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Starex hocam - sizin 830 nasil, yazar misiniz? Ve ne kadar zaman kullaniyorsunuz
(11/06/2015, Saat: 00:04)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]MWF sert sabundur, köpürtmek biraz tecrübe ister. Adımlar:

1) Sabunum BİM' de satılan lokum kabının içine tam olarak oturmuş durumda. Bu haliyle üzerini kapatacak şekilde biraz sıcak su koydum ve beklettim (kaynar su değil).
2) Aynı şekilde 830 fırçamı da Old Spice kupasına koyarak sıcak suda 5 dk beklettim.
3) Sabun kabındaki suyu boşalttım ama silkelemedim. Fırçayı da sudan çıkartıp biraz silkeledim, fırçayı biraz kuru bıraktım.
4) Sabunu yaklaşık 30sn kadar yükledim ki yukarıdaki aşamaları yaparsanız sabun çok kolay yükleniyor, sabunu yüklediğinizi hissediyorsunuz.
5) Köpürtme kasesine geçiyoruz. İlk aşamada kesinlikle su filan eklemeden doğrudan köpürtüyoruz. Bir noktada köpüğün daha ileriye gitmediğini anladığımızda çok az su ekliyoruz, köpürtmeye devam ediyoruz. Yine bir noktaya kadar getirip az biraz su ekleyebiliriz. Ben üç kere az biraz su ekledim. Daha çok su eklesem köpüğün yapısı iyice cıvıyıp bozulacaktı muhtemelen.

Açıkçası çok da özenerek köpürtmedim ama sonuç aşağıdaki gibi.

h1z.jpg
2cej2c6.jpg

5 dk bekledikten sonra köpüğün hali:

30x7jw7.jpg

Mis gibi de koktu namussuz Big Grin. Bir sonraki tıraşımda kullanayım bari Tongue.

Köpüğün görsel zenginliğini görünce tıraş olasım geldi Smile
İlgisiz biri forumu okusa 'Manyaklara bak, köpükle üzülüp, köpükle seviniyorlar' diye dalga geçer Big Grin
(11/06/2015, Saat: 15:44)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlgisiz biri forumu okusa 'Manyaklara bak, köpükle üzülüp, köpükle seviniyorlar' diye dalga geçer Big Grin

Sığ bir yorum olur, üzülürüm kendisine Smile.
(11/06/2015, Saat: 15:44)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlgisiz biri forumu okusa 'Manyaklara bak, köpükle üzülüp, köpükle seviniyorlar' diye dalga geçer Big Grin

Komşum zaten ilgisiz birinin başı döner forumda ve hemen çıkar gider. Muhtemelen de DH yeSmile
(11/06/2015, Saat: 01:22)Hellhound Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]seiko kişisel algılamayın lütfen ama başlığa tek bakma nedenim "bu sefer oldu mu acaba?" diye düşünmek. Markanın başka fırçalarıyla tecrübem olduğu için de bir türlü konduramıyorum bu "olamama" hadisesini. Kaldı ki aynı fırçanın tatminkar sonuçları sadece birkaç başlık yukarıda.

Semogue tecrübesi olmayan birini "acaba benim fırçam da böyle çıkar mı?" düşüncesiyle markadan soğutmamak adına fırçadan kurtulmanızı tavsiye ederim. Belli ki sizin başınıza daha önce yurtdışı forumlar dahil olmak üzere kimsenin başına gelmeyen bir şanssızlık gelmiş... 1 yıldır olmadıysa, olmuyordur.

(11/06/2015, Saat: 11:07)seiko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hellhound komsum, BB-de bile sikayetler var bu konuda, inanin bana

Hellhound'un dediklerine harfiyen katılıyorum aynısını ben de daha önce söyledim. Bir fırçadan bu kadar çok şikayet etmenin artık fırçaya haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Neden haksızlık olsun komşum, para veriyor ve karşılığını alamiyorsan bu hoş değil. Demek ki hatalı üretim var. Keza benim SOC da öyleydi ve domuz piyasasında epwy pahalı.

@seiko komşum uğraşma Semogue ile al bir Omega keyfine bak.
(11/06/2015, Saat: 20:13)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Neden haksızlık olsun komşum, para veriyor ve karşılığını alamiyorsan bu hoş değil.  Demek ki hatalı üretim var. Keza benim SOC da öyleydi ve domuz piyasasında epwy pahalı.  

@seiko komşum uğraşma Semogue ile al bir Omega keyfine bak.

Komşum dediğiniz daha önce de söylendi. Demek ki hatalı bir üretim. Bu kadar üzerine gitmeye gerek yok. Belki bu konunun devamı Semogue ile iletişime geçmek gibi yaratıcı bir çözüm bulmak üzerine olabilir. Durmadan sürekli aynı ürünün kötülenmesini çok doğru bulmuyorum ben.

@seiko komşum. Semogue'a yazmak isterseniz mail adresleri: INFO@SEMOGUEPORTUGAL.PT
Facebook Sayfaları: https://www.facebook.com/semogue
Tamam da bunum kararı bize düşmez, kaldi ki sizin de sizlandiginiz ürünler oldu size de "sıkıldık" gibi bir cevap mi verilseydi? Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Bence kaba bir yaklaşım ve forumla bağdaşmayan bir tutum. Ayriyeten Seiko belki şimdiye çoktan değiştirebilir ve ya satabilirdi ama sürekli ona fikir vererek konuyu biz canlı tuttuk simdi olmayınca sıkıldım demek olmadı. Bu dakiladan sonra kimse ilgilenmesin o zaman bu konuyla Seiko komşum da satsin fircayi olsun bitsin.
(11/06/2015, Saat: 20:30)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tamam da bunum kararı bize düşmez, kaldi ki sizin de sizlandiginiz ürünler oldu size de "sıkıldık" gibi bir cevap mi verilseydi? Herkes yardımcı olmaya çalışıyor. Bence kaba bir yaklaşım ve forumla bağdaşmayan bir tutum. Ayriyeten Seiko belki şimdiye çoktan değiştirebilir ve ya satabilirdi ama sürekli ona fikir vererek konuyu biz canlı tuttuk simdi olmayınca sıkıldım demek olmadı. Bu dakiladan sonra kimse ilgilenmesin o zaman bu konuyla Seiko komşum da satsin fircayi olsun bitsin.

Komşum belki kısmen haklısınız. Sadece ben şikayet ettiğim üründen düzenli olarak şikayet etmedim. Fikrimi beyan ettim ve kenara bıraktım. Kaldı ki hepimiz sizin de dediğiniz gibi çözüm bulmaya çalışıyoruz ama önerdiğimiz çözümler hep aynı çözümler üretimde bir hata olduğu çok belli bu yüzden en son Seiko komşuma daha önce hiç birimizin önermediği Semogue ile iletişime geçmeyi önerdim. Sanırım bu konuda anlaşamayacağız sizinle komşum. En iyisi kaldığımız yerden devam edelim.

@seiko komşum gerçekten de fotoğraflarla Semogue'a bir yazın gerçekten de merak ediyorum yaklaşımlarının ne olacağını. Eğer tercüme konusunda yardıma ihtiyacınız olursa bana özelden yazabilirsiniz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34