Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Forumumuzun En Önemli, En Değerli Etkinliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(09/01/2020, Saat: 22:18)emiriko Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komsum önerin çok hoşuma gitti. Müsadenle bu yılın aboneliğini yapmak isterim.

SM-G970F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkurler komsum. Ben 2 tane aboneligi okul adına oluşturdum. Tabi 27 öğrenci oldugu dusunulurse daha fazla abonelik de yapilabilir veya materyal cesitliligi saglamak icin kitap serilerinden -mesela bilim bunu cozer serisi- temin edilebilir.
@Mtopay kardesim lk gonderdigin linkinten "bilim bunu cozer serisini" gorduydum, benim de dikkatimi cekti. Kabaca onun tum serisi yaklasık ne tutar ona bir bakar mısın sana zahmet. Bence harika bir tercih, listeye direk ekleyelim derim.
Minder konusunda bir destegim olur hocam özelden de yazdım antalyadan kargo veya ambar la falan bi şekilde ulaştırılır bu işlere bakan bir tanıdıgım var minder icin işcilik vermeyiz onunda tuzu bulunur malzeme işini da o uyguna halleder sonucta toptancısından alıyo sömestır sonrasına kalır uçyollama işide renk vs konusunda sadece sıkıntı cıkmayacaksa eger desen renk onemsiz kaliteli ama en uygun maliyetli olacak olan olması fikrim var.
Dostlar simdiye kadar katkıda bulunulan komsularımın yaptıgı ve ileride diger komsularımın yapacagı maddi yardımlar icin tum arkadaslara cok tesekkur ederiz.

Mumkunse kitaplık, sandalye onerilerininiz olursa bekliyoruz dostlar.
@matrakçı @İsmetaltan komsularım,
Minder normal kitap okurken cocukların oturması icin yer minderi, cok buyuk boyutlarda olmasına gerek yok. Hocalar gerekli gordugunde toplar bir koseye atar. Hafif pufidik 35x35 veya 40x40 gibi tahminim bir olcu yeterli olur. Herturlu onerinizi bekleriz.

Hocamıza son sordugum sorulara cevapları. Kırtasiye malzemeleri olarak bir arkadasımız ortaya karısık birseyler bakınabilir mi. Kabaca 20 silgi, 20 uclu kalem, 20 tukenmez kalem, 30 paket basmalı kalem ucu, 10 tane basit suluboya seti ve fırcası vs. gibi uygun fiyatlı bir yerden bir sepet yapsanız unuttugum seyler var ise ekleyerek, boylece tahmini tutarımızı yazarız listemize.

49357524298_318fac468e_c.jpg
Hocam toptancı arkadasım var kırtasiye paketi direk bende ama minderlerin maliyetini hesaplatmaö lazım sunger kumas vs.
Kırtasiye bahsettiğiniz miktardan fazlasını ben temin ederim sorun yok.
27 minder mi abi net rakam alsak ve sırt dayamak için çift mi olacak xemin beton mu betons oturma tarafına elyaf elkletelim
Dostlar tam minder sayısını ve kırtasiye malzemeleri icin ogrenci sayısını yarın sorayım, simdi hocayı bu saatte rahatsız etmeyelim bugun cok yazıstık cunku.
Yarın ogrenir ogrenmez yazarım dostlar. Sandalye sayısı 8 yeterliymis onu onceki yazısmalardan ogrenip listeyi guncelledim dostlar.

İlgin alakan icin cok tesekkur ederim @İsmetaltan
Gayretiniz ilginiz ve hevesiniz için hepinize ben de teşekkür ederim arkadaşlar. Milli eğitimle ilgili biraz bilgim var. Okula il müdürünü valiyi davet etse hocamız bir haftaya herşey gelir Smile ancak bunu forum eliyle yapmak elbette değerler açısından çok önemli ve de güzel bir dayanışma unsurudur.

Kitaplık için öneri; illerdeki mobilya bölümü bulunan meslek liseleri aşırı kaliteli uygun fiyatlı ürünler çıkarır.
abi kirtasiye kesin bende...
minder icin ben dort tanesine 100 lira vermistim ama sungeri kalin kumasi farkli ve kalin degisik bi kumasti desensiz kumas ve isciliksiz net biseyler ogrenirim en olmadi kirtasiyeyle bir kac tanesini ben yaptirir yollarim yarin tam olcude alalimda sonra kucuk kaldi vs olmasin abi.
Sıra, sandalye ve masa imalatı yapan arkadaşım var. İstanbul 'da ama. Nakliye çok tutmazsa ne gerekiyorsa ben hallederim.

Çok güzel bir girişime vesile olduğunuz için çok teşekkürler.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18