Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Forumumuzun En Önemli, En Değerli Etkinliği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Sayın komşularım,
Basligi baştan sona okudum ve çok mutlu oldum. Elimden geldiğince maddi manevi destek olmak isterim. Naçizane söyle bir önerim olacak. Şahsen kendi çevremiz ile gerçekleştirdiğimiz, anaokullari, ilk ve orta dereceli okullara yardım organizasyonlarmiz olmuştu. Biz ağırlıklı olarak her çocuk için bot, spor ayakkabı, eşofman takımı, mont gibi etkinlikler gerçekleştirdik. Ürün satın alma ve kargo işlemini ise reklam vermek gibi olmasın lcw firmasının İnternet sitesinden kiz/erkek ve yaş kistasina göre liste usulü ile gerçekleştirmiştik. En son organizasyondan örnek vermek gerekirse eşofman takımı ve bot kişi başı 100.00 TL gibi bi rakam tutmuştu.
Öneri olarak burada paylaşmak istedim nacizane. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Saygılarımı sunarim...
Abi kitaplığı direk hepsiburada dan alıp adrese yollatsak ?

Misal

33d82665450672df7a9d4f7c59f8504e.jpg

51649d7b53652f96d29d24b15f8ea6e6.jpg


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O kitapliklar genellikle çok kalitesiz oluyor para vermeye bile değmez. Bir komşumuz ben bunu aldım sağlam ve kaliteli diye tecrübesini aktarırsa alınabilir.
(10/01/2020, Saat: 17:51)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Super organizasyon, katilmayi cok istiyorum.
Ama seneye etkinlik olarak yapalim.
B&B deki gibi, elimizde olan kullanmadigimiz, veya urettigimiz tiras urunlerini foruma bagislayalim.
Forumda acik artirma ile satilsin, gelen tum parayi her yil bir sinifimiza bagisliyalim.
Boylelikle organizasyon, tiras etkinligine donussun.
Etkinligi yaparken egleniriz,
ilgi daha fazla olur,
katilimci arkadaslari maddi olarak yormamis oluruz,
hem de faydali oluruz.

Bu fikir de çok yerinde ve yapılması forum adina daha uygun tebrik ederim komşum
Kitaplık içim önerilerim;
https://www.koctas.com.tr/5-bolmeli-kita...U0QAvD_BwE
https://www.avansas.com/avansas-comfort-...OIQAvD_BwE

Avansas'da ayrıca kırtasiye malzemesi, yazıcı, toner gibi ürünler de var.
Ben de ikea'da uygun olabilecek bir kutuphane buldum:

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ki...aplik.aspx
(10/01/2020, Saat: 22:18)Mtopay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de ikea'da uygun olabilecek bir kutuphane buldum:

https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/ki...aplik.aspx

Billy oldukça kaliteli sağlam ama daha uygun fiyatlara cozum üretilebilir mi acaba ? Ayrıca İkea’nin anlaşmalı olduğu lojistik firması o bölgelere hizmet vermiyor olabilir.
Dostlar merhabalar,

Eve geleli 1.5 saat oldu ama gerek forum ile ilgili ve bu güzel organizasyonumuzla alakalı onlarca öm mesajları cevapladıktan sonra hocamız ile görüştüm ve ancak şimdi yazabiliyorum.

Öncelikle özelden gelen sizlerin yardımsever ve içten geri dönüşleri için teşekkür ederek genele yazmak istedim,  şu anda katkıda bulunmayı isteyenler için bir para toplama işi yapmıyoruz dostlar, sadece kesin taahhüt belirten olursa listeye not alıyoruz. Paranın kullanılacak yeri belli olur olmaz satıcıya veya o urunu almayı üstlenecek arkadaşa para gönderim işi için gerekli geri dönüşleri ben herkese tek tek yapacağım.
Bence önceden kesin katkı yapmayı öneren dostlar sayesinde yeterli bir paramız birikti gibi, ucundan ufakta olsa bizde tutalım diyerek mesaj atan güzel yürekli bazı arkadaşlarımı yedek liste gibi duşundum. Eğer şu an kesin taahhüt edilen  paramız yetmez ise bu konuya yazar, yardımcı olmak isteyenleri ve yedek listemizdeki dostlara yardım isteği çağrımızı yaparız.

Gönlü zengin çoğu kardeşimden buldukları harika kitap seti bağış teklifleri geldi. Şimdi bu ilkokul 3 sınıflık küçücük bir okulumuz dostlar. Listeye bakınca şu ana kadar kesinleşen zaten 70-100 adet gibi bir kitap bağışımız oldu.  Fazlasını gönderirsek, bu sefer öğrencilerin hizmetine sunulmasından çok, yer sıkıntısı dolayısıyla kolilerde atıl durumda kalabilir. Bu yüzden kitap işi bu okulumuz için bence fazlası ile yeterlidir. Katkı yapan değerli komsularıma çok teşekkürler. Ozelden cok guzel kitap seti onerileri ile teklif yapan degerli komsularım, sizler simdilik ekstra bir ihtiyac olmadıgı surece bekleyin, insallah ileride benzer bir okul yardımı yaparsak, o guzel onerilerinizi lutfen unutmayın, o zaman degerlendirelim.

Aynı konu ile alakalı en önemli mevzumuz ve önceliğimiz kitaplıktır. Hocamıza da sordum,  varsa kendi çevrelerinde isini düzgün yapan bir marangoz veya bir satıcı, sizin oradan alalım, gelip hazır kursunlar sizi hiç uğraştırmayalım kargosuyla kurulumuyla dedim. Sorup soruşturup geri dönüş yapacak. Asıl ihtiyaç malzemelerinden biridir bu kitaplık işi, biz yine karsı taraftan olumlu bir dönüş olmama durumuna karşı hazırlıklı olalım. Tanıdık satıcı, üretici vs. imkânı olanların önerilerini bekliyorum. Fikir vermesi acısından hocamızın örnek gönderdiği bir fotoyu paylaşıyorum. İhtiyaç olunan çok hafif malzemeden devrilerek çocuklara kazaya sebebiyet vermeyecek bir kalitede, mümkünse derinliği 25cm ve üstünde olan şu şekil ve ölçülerde bir kitaplık. Bunun hakkında her türlü önerilerinize açığız.
Hocamızdan gelen boyut ve şekil olarak fikir vermesi icin bir örnek.

49363312422_5f1edaea19.jpg

Aynı şekilde diğer asıl ihtiyaç kalemimiz çocuklara yere oturma minderi. Hocamız 15-16 adet minderin yeterli olacağını belirtti  Hocamızdan örnek bir foto rica ettim, bunun gibi çok büyük olmayan 40x50 gibi bir yer minderi işimizi görüyor sanırsam. Çok özel bir şey olmasına gerek yok. . @İsmetaltan komsum minder işi ile alakalı sizin bir tanıdığınız üretici vardı yanlış hatırlamıyorsam, konu hakkında bizi tutarı vs. hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Sizin tanıdıktan veya hazır bir tedarik şekliyle işi kısa zamanda en uygun şekliyle netleştirelim. Ornek urun:
https://www.hepsiburada.com/evdemo-lale-...00000IGQ9M

Geldik kırtasiye mevzuuna,
Okulumuzun öğrenci sayısı anaokulunda 11 ve ilkokul da 22 öğrenci var arkadaşlar. Hocamıza kırtasiye olarak ne ihtiyaç var diye sorduğumda,
-Defter
-Kalem ve uçlu kalem ve mümkünse yedek uçlarından
-Kuru Boya (çok ihtiyaç oluyormuş)
-Silgi, Kalem tıraş
-Resim defteri

Olarak cevapladı. Resim defteri zordur orada tedarik etmek, yedeği ile birlikte gönderelim derim. Küçük boy yeterliymiş. Sanırsam 17x25 ölçülerinde oluyor onlar anladığım. Her öğrenciye 3 adet gibi düşünürsek onları iyi bir sure idare eder diye tahmin ediyorum.
Bu konuda @impaticaret  Mustafa kardeşim Eminönü’nde tanıdık esnaflar vasıtası ile yardımcı olabileceğini söyledi. Mustafa kardeşime ricamdır, bu sayıda öğrenciler için listedeki gerekli kırtasiye ihtiyacının kabaca yaklaşık maliyetine bize bildirirse, o şekilde onu da kesin olarak tamamlandı olarak listeye yazıp geçelim dostlar.

Sandalye işi için @Aersin ve @tarkaner komşularım tanıdıklarına danışacaklarını söylemişlerdi. Bugün Tarkaner komsum telefon ile arayarak tanesi 100 liradan 8 10 adet sandalye işini hallediyorum dedi ama ulaştırması veya ptt kargo mevzusu havada kaldı. Bilgi alacağız o konuda nasıl halledebiliriz diye. Tarkaner komşumun işle ilgilenmesi bile bir mükâfattır. Bu işi tek başına üstlenmemesi için çağrı yaptım. Ürün ve kargolama masrafı konusu netleşince biriken paramızdan ne katkı yapacaksak söylemesini rica ettim cevap bekliyorum.

Printer isini kalan paramıza göre ve hocalarımıza bizlerden sonra yüksek kartuş ve toner maliyeti bırakmaması için biraz araştıralım. @seydibaba ve @Aedan komsularımdan öneriler geldi. Konu hakkında bilgisi olan başka arkadaşlar var ise veya siz degerli 2 komsum özelden şu işi konuşarak bir araştırsanız lazer olacaksa yedek toneri, kartuşlu tanklı olacaksa yedek mürekkebi ile beraber bu isi sonlandıralım. Hocamızla konuştuğumda çok özel bir istekleri yok. Çıktı alalım bize yeter diyor. Basit bir lazer ve yedek tonerleri ile de bu isi bitirebiliriz ama sizler karar verin. Bu yazıcı isini en son cozumleyelim sizlerden ozelden veya buradan bu surecte beyin fırtınası rica ediyorum. En son bitirici vurusu en dogru urunle yaparız.

Başka aklıma gelen veya unuttuğum,
@DenizKSK komsumun guzel kitap bağışı katkısını  listemize yazmayı unutmuşum onu ekledim.
@emiriko komsumun tubitak kitapları bağışı vardı, onları göndermiş sagolsun, kargo takip bilgisini hocamıza gönderdim.

Kitapları dilerseniz göndermeyi acele etmeyin, birkaç güne kadar zaten tüm kalemleri kesinleştirince hepsini aynı anda gönderir taraflar. Taşra bölgelere kargo dağıtımı aralıkla yapıldığı icin, teslimat arabası bir kere gittiğinde birkaç urunu teslim etmiş olur, boşuna dağıtım merkezinde beklemez. Kitap serileri bağışlayan degerli komsularım not almak isterse diye buraya da kargo bilgilerini ekleyeyim .
DENİZ YILDIZ 05434887292
Batman Beşiri Alaca-Kesiktas ilkokulu

Bu saate kadar hem klavyeye basan şu dolma parmaklar hem de bu yaşlanmaya başlamıs küçülen beyin iptal, affınıza sığınarak benden şimdilik son güncellemeler ve bilgiler bu kadar dostlar.
Saygılar.
hocam kirtasiye icin yarin gun ici ugriycam arkadasa ve minder icinde kirtasiye cikisi ugrar kaba saba bi hesap yapariz ihmal yok aklimda ve aradim arkadaslari.
kirtasiye icin 11+22 kisi ve ogretmenimiz var sanirim ben yarin size tekrar gun ici bilgi veririm hocam takipteyim.
@İsmetaltan
Komsum iki işe birlikte koşturuyorsun diye, ben senin çabalarını hafifletmek için minder konusunu bırakmıstım sana. Sana çok yük olmuyorsak, sadece konular hakkında arastırıp bize ürün ve tahmini fiyatlar hakkında bilgi versen yeter bize şimdilik; ama Mustafa bey vasıtası ile ama senin vasıtan ile kırtasiyeyi bir şekil halledecegiz. Minder konusunda tek tanıdıgı olan aramızda sensin, o onemli, tek silahımızsın.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18