17/02/2015, Saat: 00:14
Oo hocam at etinin tadını biliyorsunuz yani
Yalan değil bende bir keresinde at eti denedim biilinçli olarak kazakistandan abim getirmişti. Oralarda zengin sofralarında yer alırmış at eti.
Bir tane porsuk kılı fırçam var ama porsuk fırçalar çok narin sıcağa gelmiyor fazla...
Önceden domuz kılı fırçam varken acımazdım sıcağa dayanırdım. Bu yüzden onun hasretini çekmiyor değilim.
Az önce at kılı fırçalara da bakınıyordum ama ona yapılan yorumlar hep aynı. O yüzden at kılı düşünmüyorum zaten. Porsuğa devam
Yalan değil bende bir keresinde at eti denedim biilinçli olarak kazakistandan abim getirmişti. Oralarda zengin sofralarında yer alırmış at eti.
Bir tane porsuk kılı fırçam var ama porsuk fırçalar çok narin sıcağa gelmiyor fazla...
Önceden domuz kılı fırçam varken acımazdım sıcağa dayanırdım. Bu yüzden onun hasretini çekmiyor değilim.
Az önce at kılı fırçalara da bakınıyordum ama ona yapılan yorumlar hep aynı. O yüzden at kılı düşünmüyorum zaten. Porsuğa devam
Hey gidi küheylan, koşmana bak sen!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!
Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!