Yorumları: 240
Konuları: 14
11/12/2014, Saat: 21:45
(Son Düzenleme: 11/12/2014, Saat: 22:35, Düzenleyen: merg.)
Mehmet ÖZAYDIN-Bursa
Hadi hayırlı tıraşlar...
(11/12/2014, Saat: 21:43)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yani şunu demek istedim eğer elinizdeki köpük hali hazırda zayıfsa biraz krem ekleriz su ilavesi yapmadan. Ama en iy yol suyu iyice silkelenmiş fırça ile başlamak bu durumda köpük az ve kuru olur ve otomatik olarak su eklemenizi ister sizde suyu damla damla ekleyerek tasta çevirmeye devam edin. Köpük istediğiniz dolgunluğa ve kıvama gelince su eklemeyi kesin. Baştan fazla sulu başlamak daha sıkıntılı olur her zaman o yüzden köpük yapmaya başlayacağınız fırçanın uygun ıslaklıkta olup olmadığına doğru karar vermeniz gerekir, tecrübeniz arttıkça bir bakışta karar verebileceksiniz.
çok haklısınız baştan fırça sulu bırakılırsa tekrar krem ilavesi gerekiyor fakat bu kremin miktarı kestirilemiyor tekrar su derken iş kısırdöngüye gidiyor
Mehmet ÖZAYDIN-Bursa
Hadi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Emeğinize sağlık. Sadece ucuz olduğu için denemeyi düşünüyordum. Sanırım denenebilecek daha başka ürünler de var.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,502
Konuları: 8
Inceleme için teşekkürler sayın merg, elinize sağlık.
Sent from my iPad using Tapatalk
Yorumları: 946
Konuları: 9
Güzel inceleme olmuş, teşekkürler.
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
Teşekkürler @merg komşum. Elinize sağlık.
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
Ben bu konunun başlığına bakıp satış ilanı diye düşünüp girmemiştim=D Şimdi gireyim dedim de inceleme çıktı, @merg komşum elinize sağlık=)
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
ustadim @ihtilaf abi o kadar oryantasyon verdi baslarda 2-3 mesajimi tasidi
tesekkur ederim ilginize arkadaslar
Mehmet ÖZAYDIN-Bursa
Hadi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 624
Konuları: 17
mancho ustatin gonderdigi erastic in kapagini acip kokladigimda bayildim.mest edici bir kokusu oldu benim icin.cok yogun degil ama sabuncu temiz hissi uyandiran bir kokusu var.kopuk kalotesi de fena degil aslinda.