Herkese merhaba.forumla tanışmam tatilde İzmir'e gittiğimde kervan pasajına girip nostoalji olsun diye old spice almamla başladı.Aldığım ürünün kokusu ağır esanslar gibi gibi kokuyordu ve orjinalliği konıusunda tereddütler belirdi zihnimde.ilk işim forumlarda araştırmak oldu haliyle ve en detaylı bilgiyi ve incelemeyi bu forumda buldum
erkek bakım ürünleriyle oldum olası ilgiliyimdir fakat makinalar ve jiletler konusunun bu kadar derin bir mevzu olduğunu sayenizde öğrendim
bu sebeple emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. traş için kartuşlu,elektirikli klasik birçok makina kullandım ve öğrencilik bitene kadar traş olmak benim için de bir zevkti...taki memuriyete başlayana kadar
ama sayenizde tekrar zevke dönüştürmek için ilk adımı attım ve arko sabun ,fırça ,yuma makina,jiletli bir ustura ve permasharp jiletle ilk adımı attım.Birde kolonya ve aftershave merakım olduğu için biraz abartıp 4 tane(aqua velva,skin bracer,brut ocean set ve old spice
aftershave aldım(wilkinson plastik saplı olanı öğrenciyken kartuş masrafına isyan edip bir zaman kullanmıştım ve yakın zamanda temin edeceğim inşallah)
Forumda epeyce dolaştım sayenizde traş hakkında çok faydalı bilgiler öğrendim ve siz değerli üstadlara birkaç sorum olacak.soracağım soruların cevaplarına rastlamadığım için soruyorum daha önce ele alındıysa şimdiden özür dilerimm.
-öncelikle kaliteli bir makina edinmek istiyorum ve yeni başlayanlar için önerdiklerinizi okudum ve şunu merka ediyorum;makinaları mild ve agresif olarak kategorize ediyorsunuz sanırım, ayarlanabilir bir makina alsam futur veya progress bu makinalrı iki türlüde kullanıp gereksiz makina edinmekten kurtulurmuyum yoksa hepsinin yeri ayrımıdır?
-ikinci sorum ise permasharp jilet seçtim ustura için çünkü babamın kullandığı ve ozaman için en iyi jilet diye bildiğimiz markaydı fakat tahriş etti birazcık aynısı yuma makinaylada oldu.ve forumda okuduğum kadarıyla benim düşündüğüm gibi en keskin jilet en uygun jilet anlamına gelmiyormuş
bana ustura,yuma ve wilkinson makinada kullanmak için jilet tavsiye edebilirmisiniz?
Bu forumla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum ve tecrübelerinizi biz yenilerle paylaşıp yardımcı olduğunuz içinde sizlere teşekkür ediyorum.

Forumda epeyce dolaştım sayenizde traş hakkında çok faydalı bilgiler öğrendim ve siz değerli üstadlara birkaç sorum olacak.soracağım soruların cevaplarına rastlamadığım için soruyorum daha önce ele alındıysa şimdiden özür dilerimm.
-öncelikle kaliteli bir makina edinmek istiyorum ve yeni başlayanlar için önerdiklerinizi okudum ve şunu merka ediyorum;makinaları mild ve agresif olarak kategorize ediyorsunuz sanırım, ayarlanabilir bir makina alsam futur veya progress bu makinalrı iki türlüde kullanıp gereksiz makina edinmekten kurtulurmuyum yoksa hepsinin yeri ayrımıdır?
-ikinci sorum ise permasharp jilet seçtim ustura için çünkü babamın kullandığı ve ozaman için en iyi jilet diye bildiğimiz markaydı fakat tahriş etti birazcık aynısı yuma makinaylada oldu.ve forumda okuduğum kadarıyla benim düşündüğüm gibi en keskin jilet en uygun jilet anlamına gelmiyormuş

Bu forumla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum ve tecrübelerinizi biz yenilerle paylaşıp yardımcı olduğunuz içinde sizlere teşekkür ediyorum.