Yorumları: 84
Konuları: 3
(24/04/2014, Saat: 15:02)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Doğrudur kesici alkollü sabun tarzı şeylerin girişi yasak ama dediğim gibi tıraş makinesi takılırsa bu şekilde olur senaryo 2. senaryo da verirler ama vergisini kesebilirler
Bu söylediğiniz gümrük olayı oraya gitmeden telefonla halledilebilir mi? Bilmediğim için soruyorum ya da başka yolları var mı? yoksa 60-60=120 TL'de yol ücreti vermiş olurum o da değmez.
Yorumları: 391
Konuları: 15
Bu tür işler telefonla halledilmez direk ihbar gelir ve sizi oraya ürünün yanına isterler açıklama yapmanız ve bazen ürün ile ilgili fatura ve görsel doküman da isteyebilirler
Yorumları: 68
Konuları: 4
Ayın 8 inde ilerde alamama ihtimaline karşı sipariş ettiğim Personna jiletlerim
dün, voskhod ve schick jiletlerimse bugün elime ulaştı. Büyük ambalaj
olmadıkça jilette sıkıntı olacağını düşünmüyorum...
Yorumları: 11
Konuları: 0
Jilet ve makinede sıkıntı olmuyor genelde. Tabii paketin büyüklüğünün ve üzerindeki tutarın etkili olduğu kanaatindeyim
Yorumları: 25
Konuları: 1
15 nisan tarihinde
http://www.traditionalshaving.co.uk sitesinden bazı siparişler verdim. 22 nisan tarihinde paket masamdaydı. Oldukça küçük bir paket... Takipli geldi, ptt takip kısmında gümrüğe dair hiçbir adım göremedim.
Aldıklarım;
*Edwin Jagger DE Razor Chrome Plated DE89 Barley
*Edwin Jagger Pure Badger Shaving Brush Ebony
*Taylor of Old Bond Street Avocado Shaving Cream 150g
*Derby Extra Razor Blades
Ben de çok endişe içinde bekledim ama sorunsuz geldi çok şükür. Umarım herkesin siparişleri böyle sorunsuz gelir.
İşte herkesin paketinin sorunsuz gelme nedenin en başındaki esas küçük paket. Net
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
desenize bundan sonra taş, kayış işi zor olacak… taşın tanesi 1 kilo olduğu düşünülürse, kayış ta düz halde geldiğinden, büyük bir kutu oluyor ister istemez.
(25/04/2014, Saat: 20:21)cosa_nostra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İşte herkesin paketinin sorunsuz gelme nedenin en başındaki esas küçük paket. Net
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Taşı da kozmetiğe sokar mı
75€ altında bence sorunsuz geçer. Kayış'da esasında bir kemer değil mi
(25/04/2014, Saat: 22:26)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: desenize bundan sonra taş, kayış işi zor olacak… taşın tanesi 1 kilo olduğu düşünülürse, kayış ta düz halde geldiğinden, büyük bir kutu oluyor ister istemez.
www.BarbarosRazors.com
Aslin da kayisin kayisin katlanip gelmesinde bir sakinca gormuyorum ancak kat yerlerinden baski gelirse yer yapar o zaman kotu ama guzel bir rulo yapilip bir kutuya koyulursa gayet guzel sevkiyat yapilir
Yorumları: 1,670
Konuları: 66
kozmetiğe girmiyor aslında ikisi de doğru
@cosa, katlayıp göndermiyorlar, boyluboyunca mukavva kutu içinde yollanıyor. belki markalar arasında fark vardır gerçi de, zannederim baskıdan korkuyorlar dediğiniz gibi.
(25/04/2014, Saat: 22:30)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taşı da kozmetiğe sokar mı
75€ altında bence sorunsuz geçer. Kayış'da esasında bir kemer değil mi