Yorumları: 238
Konuları: 5
Sonra baska mesajda gordum Istanbulda olmadiginizi
Cok buyuk ihtimalle gidecegim. 100luk karton alip gonderebilirim. Daha az almak isterseniz 5li kutusunda istediginiz kadarda satiyordu. Hatirladigim kadariyla Gillette Goal, Yesil Astra ve bir iki marka daha vardi. Kullanmadim, bilmiyorum ama.
(26/11/2013, Saat: 15:14)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım eğer haftaya gidecekseniz ücreti mukabilinde bana da bir 100lük alabilirmisinz acaba.
"2013'ün Türkiyesinde iç anadolunun orta yerinde" Bulamıyoruz bi polsilver iridium.
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Elinde stok var, bende o tarafa geçersem alıp gönderebilirim benden önce mavi hocam gidersen eger info verirsin bizlere.
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Arkadaşlar sorun olmazsa Polsilver için beni de listeye ekleyin. Duruma göre 3 x 100 alabilirim
.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 980
Konuları: 23
Üstadlarım nerede bu Polonya pazarı?
Bir de farkettimki yeşil astra da almışım önerir misiniz?
Syg.
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Gitmeden once (muhtemelen pazartesi-sali) buradan listeyi alirim o halde. Serbest calistigim icin kesin birsey soyleyemiyorum gitmek icin ama plan simdilik bu.
Beyazit meydandan Mercana dogru gittiginizde ustu kapali kiyafetler satan bir aralik gorursunuz. Meydanda herhangi bir esnafa sormaniz yeter. Pazara girince ust katta soldaki ilk dukkandan almistim.
(26/11/2013, Saat: 15:30)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadlarım nerede bu Polonya pazarı?
Bir de farkettimki yeşil astra da almışım önerir misiniz?
Syg.
Yorumları: 802
Konuları: 11
(26/11/2013, Saat: 15:18)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sonra baska mesajda gordum Istanbulda olmadiginizi Cok buyuk ihtimalle gidecegim. 100luk karton alip gonderebilirim. Daha az almak isterseniz 5li kutusunda istediginiz kadarda satiyordu. Hatirladigim kadariyla Gillette Goal, Yesil Astra ve bir iki marka daha vardi. Kullanmadim, bilmiyorum ama.
Tamam üstadım size zahmet olacak bana 100lük ps iridium alırsanız mutlu olurum, gillette goal hiç kullanmadım ondan tek bir paket olabilir, yeşil astra derseniz su gibi burada 100lük yanlış hatırlamıyorsam 11tl olması lazımdı.
Every farewell is a new beginning.
Yorumları: 980
Konuları: 23
(26/11/2013, Saat: 15:38)Marvin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beyazit meydandan Mercana dogru gittiginizde ustu kapali kiyafetler satan bir aralik gorursunuz. Meydanda herhangi bir esnafa sormaniz yeter. Pazara girince ust katta soldaki ilk dukkandan almistim.
teşekkürler üstadım
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
shark ve racer gıbı mısır jıletlerı ısınızı gorecektır
100 adet 5 tl sandıgınız kadar kotu degıller
hala sıklıkla kullanırım
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi