Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Hayır ben geçen hafta aldım 100 adet adamda en az 1000 tane daha var yalnız gidince forumdan öğrendim fiyat 25 dediler diyin ok der.
Sent from my iPad using Tapatalk -
now Free
e mail adresim tipsol@me.com
Yorumları: 162
Konuları: 0
(20/10/2013, Saat: 17:41)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır ben geçen hafta aldım 100 adet adamda en az 1000 tane daha var yalnız gidince forumdan öğrendim fiyat 25 dediler diyin ok der.
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Tesekkurler hocam en kisa zamanda gidip bakacagim bu polsilver feathera kiyasla nasildir siz ikisinide kullandiginiz icin bir bilene sorayim
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free
Bu arada bahsettigim Polsilver bunlar yanlis anlaşılma olmasın. Harikadir benim aksi sakalları tereyağı gibi keser.
(20/10/2013, Saat: 17:57)kizilat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/10/2013, Saat: 17:41)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır ben geçen hafta aldım 100 adet adamda en az 1000 tane daha var yalnız gidince forumdan öğrendim fiyat 25 dediler diyin ok der.
Tesekkurler hocam en kisa zamanda gidip bakacagim bu polsilver feathera kiyasla nasildir siz ikisinide kullandiginiz icin bir bilene sorayim 
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Iste bu sorunun cevabı bende farklı. Forumda onlarca kişiye feather verdim herkes cok memnun kaldı ama feather benim jiletim degil benim jiletim Polsilver bende harikalar yaratıyor bir kez bile tahris yasamadım ama feather dikkat istiyor ve affetmiyor. Günlük tıraş olmak zorunda biriyim ve Polsilver benim icin bastaci. Bu asla feather kötü yorumu degil benim cildim Polsilver tercih ediyor yorumu yoksa feather a yorum yapmak bana düşmez kalitesi belli.
(20/10/2013, Saat: 18:01)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/10/2013, Saat: 17:57)kizilat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/10/2013, Saat: 17:41)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır ben geçen hafta aldım 100 adet adamda en az 1000 tane daha var yalnız gidince forumdan öğrendim fiyat 25 dediler diyin ok der.
Iste bu sorunun cevabı bende farklı. Forumda onlarca kişiye feather verdim herkes cok memnun kaldı ama feather benim jiletim degil benim jiletim Polsilver bende harikalar yaratıyor bir kez bile tahris yasamadım ama feather dikkat istiyor ve affetmiyor. Günlük tıraş olmak zorunda biriyim ve Polsilver benim icin bastaci. Bu asla feather kötü yorumu degil benim cildim Polsilver tercih ediyor yorumu yoksa feather a yorum yapmak bana düşmez kalitesi belli.
Hocam ayni beni tarif etmissiniz sanirim bende memnun kalirim polsilverdan
now Free
Yorumları: 980
Konuları: 23
(20/10/2013, Saat: 18:13)kizilat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/10/2013, Saat: 18:01)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/10/2013, Saat: 17:57)kizilat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (20/10/2013, Saat: 17:41)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayır ben geçen hafta aldım 100 adet adamda en az 1000 tane daha var yalnız gidince forumdan öğrendim fiyat 25 dediler diyin ok der.
Hocam ayni beni tarif etmissiniz sanirim bende memnun kalirim polsilverdan
Arkadaslar cok tesekkurler
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor gözlerin
Ben sana mecburum bilemezsin
İçimi seninle ısıtıyorum.
Yorumları: 697
Konuları: 26
Polsilver SI'u ben de çok beğeniyorum. Konforlu ve keskin. Tıraş sonrası bıraktığı his çok iyi. Dayanıklı da. Ben genelde altı tıraş çıkarıyorum.
Merkur Progress
Omega 80005
Perma-Sharp Süper - Polsilver SI
(21/10/2013, Saat: 01:27)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Polsilver SI'u ben de çok beğeniyorum. Konforlu ve keskin. Tıraş sonrası bıraktığı his çok iyi. Dayanıklı da. Ben genelde altı tıraş çıkarıyorum.
Ben standart 2 tıraş bazen 1 kez kullanıyorum
Sent from my iPad using Tapatalk -
now Free
(21/10/2013, Saat: 01:46)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (21/10/2013, Saat: 01:27)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Polsilver SI'u ben de çok beğeniyorum. Konforlu ve keskin. Tıraş sonrası bıraktığı his çok iyi. Dayanıklı da. Ben genelde altı tıraş çıkarıyorum.
Ben standart 2 tıraş bazen 1 kez kullanıyorum
Tipaol hocam polonya pazarı isimli konuda tarif edilen bir yer var yandex map ile tam olarak burasimidir belirttiginiz yer?
now Free
Yorumları: 980
Konuları: 23
Üstadlar seti sizlerden gelen tavsiyelerle aşağıdaki şekilde tamamladım, fiyat vs merak edenler için aldığım linkleride ekliyorum
Geldiklerinde ilk tıraşımı paylaşırım, kısmen yurtdışı kısmen tahtakale oldu, maliyeti ise 450-475 arası...
Syg.
Makine : Muhle R89
http://www.traditionalshaving.co.uk/safe...hrome.html
Fırça: TS Horn Best Budger 300
http://www.traditionalshaving.co.uk/trad...h-300.html
Makine ve Fırça Standı: Mühle Deluxe Fırça ve Makine standı
http://www.executive-shaving.co.uk/muhle...-stand.php
Jilet: feather 100'lük
http://www.ebay.com/itm/281095123503?ssP...1497.l2649
Lathering bowl: Burası güzel, Paşabahçeden 2'li porselen takım 20 Tl
Sabun: Cella İmpa Ticaretten 30 Tl ye alındı
Balsam: Speick İmpa Ticaretten 30 tl ye alındı