Yorumları: 2,766
Konuları: 50
inşallah...
sabırsızlıkla bekliyoruz.
(28/08/2012, Saat: 23:45)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bendeki chubby nin siyah kıl miktarı 30 civarı
hepsi içeride
dışarıdan bakılınca pure havası veriyor,bunun sebepi knot çevresini saran açık renk kuşak aynı hizada değil
Ian'a açıkca yazdık anlattık
hayırlısı
Yorumları: 287
Konuları: 20
arkadaşlar bugün elime ulaşan fırçam hakkında ilk izlenimimi hemen paylaşayım işçilik kalitesi ve görüntü olarak dünya çapında bir ürün özellikle benim gibi yeni başlayan biri iseniz fiyat olarak benim gibi simpson, shavemac ,rooney, theater düşünmeyin hemen bi fs sipariş verin çünkü tahminim ötesinde çıktı ve ilk porsuğum (ne demişler zenginler porsuk fakirler domuz kullanır)
kısacası mutlu oldum kullandıkça paylaşcam yorumları saygı ve selamlar herkese not: şiddetle tavsiye edilir.
Yorumları: 278
Konuları: 16
endorfin fazla gelmiş sanırım...
Bilgisayarım ingilizce klavye ve dil düzeninde olduğu için bilgisayardan yazdığım yorumlarda türkçe karakter kullanamıyorum. Yarattığım rahatsızlıktan dolayı özür dilerim.
Yorumları: 287
Konuları: 20
aynen komşu
Yorumları: 481
Konuları: 6
Biz garibanlar da at kili ile idare ediyoruz n'apalim.
Yorumları: 93
Konuları: 2
11/06/2013, Saat: 00:33
(15/05/2013, Saat: 11:33)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz garibanlar da at kili ile idare ediyoruz n'apalim.
+1
Şerefsizlik ağaç gövdesindeki bir çizik gibidir; zamanla yok olmaz, tersine gittikçe büyür. (Eski bir Samuray atasözü)
Yorumları: 146
Konuları: 5
Sevindim begenmenize. Ama yinede kalite hakkinda bu kadar iddiali konusmazdim ne yalan soyliyim.
Fakirler domuz kullanir yorumuna nacizane olarak katilmiyorum cunku kel alaka.
Yorumları: 295
Konuları: 15
(15/05/2013, Saat: 11:33)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz garibanlar da at kili ile idare ediyoruz n'apalim.
Hocam şaka maka ben bir at kılı fırça bulup denemek istiyorum. Fakat hiçbir yerde bulamadım. Belki bu mesajı mizahi olarak yazmışsınızdır ama yine de şansımızı deneyelim bilgisi olan var mıdır bu konuda
Bu arada sevgili karakartal, fırçanız hayırlı olsun
tamerkamisli.blogspot.com
Yorumları: 142
Konuları: 9
(11/06/2013, Saat: 04:04)tamer26 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (15/05/2013, Saat: 11:33)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz garibanlar da at kili ile idare ediyoruz n'apalim.
Hocam şaka maka ben bir at kılı fırça bulup denemek istiyorum. Fakat hiçbir yerde bulamadım. Belki bu mesajı mizahi olarak yazmışsınızdır ama yine de şansımızı deneyelim bilgisi olan var mıdır bu konuda
Bu arada sevgili karakartal, fırçanız hayırlı olsun
Hocam buyur at kılı.
http://www.shavingstyle.com/shaving-brus...-hair.html
http://www.fendrihan.com/brushes-vielong...3_140.html
Ne kervan kaldı, ne at, hepsi silinip gitti,
İyi insanlar iyi atlara binip gitti.
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Bana 24mm bile buyuk geldi gibi, 26mm olanı tasavvur edemedim.
www.BarbarosRazors.com