Yorumları: 48
Konuları: 6
Herkese selamlar!
Youtube da dolanırken koreli bir berber amcanın bir videosuna denk geldim ve dikkatimi çeken bir husus oldu. Bu amca tıraş fırçasına sabun yüklemesi yaptıktan sonra fırçayı kazan gibi bir kabın yüzeyine sürtüyor. Bana hiç mantıklı gelmedi...
Bu beyefendi ne yapmaya çalışıyor, fırçayı sürdüğü kısmın etrafındaki çıkıntılar nedir ve bu yapılan hareketin amacı nedir?
Video linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=7PGEY2vt1mg
Yorumları: 2,576
Konuları: 25
Sıcak köpurtme kabı komşum işte
bunun gibi videolar için tıraş videoları başlığı var forumda.
Komşum kazanın içine sürse tamam da dışına niye sürüyor onu kavrayamadım ki
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Kazan sıcak su ile dolu, köpüğü yaparken biraz ısıtıyor.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Peki etrafındaki tabaka nedir sanki cam macunuyla yapılmış gibi görünüyor
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
Kazan sıcak olduğu için ısının etkisi ile kenarlarda kalan köpükler sararıp o rengi almış, yani köpük biraz yanmış kazanın gövdesinde.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 112
Konuları: 3
30/01/2020, Saat: 17:19
(Son Düzenleme: 30/01/2020, Saat: 17:20, Düzenleyen: ibrahimbayram.)
Daha önce izlemiştim, %99 kazanın içinde sıcak su var. Zira kazanın üstünde olduğu kararmış demir tıpkı bir soba kovası gibi duruyor. Adamın alnını tıraş etmesine ne demeli ?
Yorumları: 540
Konuları: 14
Henckels friodur çelik ustura kullanıyor, müşteri memnuniyeti için kazanda köpürtme yapıyor, kazan etrafında eski köpükler kalıp tutmuş, köpüğü iyi değil ayrıca ortalık çok dağınık ve kirli
Yorumları: 538
Konuları: 7
(30/01/2020, Saat: 17:19)ibrahimbayram Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Daha önce izlemiştim, %99 kazanın içinde sıcak su var. Zira kazanın üstünde olduğu kararmış demir tıpkı bir soba kovası gibi duruyor. Adamın alnını tıraş etmesine ne demeli ?
Aynen komşum, benim daha çok o garibime gitti. Bizde tıraş edilen yerde kıllar daha gür çıkar inancı var, adamı kurt adama çevirmeye çalışıyor bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
31/01/2020, Saat: 00:38
(Son Düzenleme: 31/01/2020, Saat: 00:39, Düzenleyen: dikdik_s.)
Bir terzi fıkrası varda burada paylasmak olmaz simdi,
Amcamın yasına tecrube ve alakasını takdir ediyorum saygı duyuyorum ama bizim yerli berberimiz bu amca bir perde yapana kadar 2 perde tırası yapıp saçı yıkamıs fön tutuyordu.
Tişikkirlir Sipirmin.