30/12/2019, Saat: 00:09
Herkese sıhhatler olsun
Uzun süredir foruma bakamadım. Bu süreçte çoğu zaman DE89 ile devam ediyorum
Ustaların dediği gibi DE89 gayet yeterli bir aletmiş onu farkettim. Çok sık tıraş olmuyorum, ya 3-4 günde bir ya da haftada bir oluyorum (tembellik). Bir haftalık sakalım ortalama 3-4 mm olduğu için ya DE89 ile orta veya agresif bir jilet (Nacet, Permasharp veya Feather) tercih ediyorum, veya Yaqi klasik başlık ile Vokshod tercih ediyorum gayet rahat geçiyor tıraşlar.
Bugünkü tıraşımı Arko sabun, Yaqi sentetik fırça, DE89 alet, ikinci kez kullanılmakta olan Feather jilet ile oldum. Tıraş öncesi hazırlık olarak sakallarımı 1 dk kadar ellerimle masaj yaparak sıcak suyla yıkama ve sonrasında bir kez köpükleyip yine 1 dk kadar ellerimle masaj yaparak yıkadım. Tıraşımı 3 perde ile tamamladım. Rötuşu 3. perde ile birlikte yaptım ayrı olarak yapmadım. Gayet rahat geçti. Feather jiletin karakterinden veya kendi evimde olmamanın verdiği tıraşta kendimi rahat hissedememe durumundan mı bilemiyorum 2-3 noktada mikro kanamalar oldu, her zamanki gibi tıraş sonrası soğuk suyla yıkama sayesinde rahatlıkla durdu. Tıraş sonrası Hametol onarıcı bakım kremi kullandım.
Herkese iyi geceler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Uzun süredir foruma bakamadım. Bu süreçte çoğu zaman DE89 ile devam ediyorum

Bugünkü tıraşımı Arko sabun, Yaqi sentetik fırça, DE89 alet, ikinci kez kullanılmakta olan Feather jilet ile oldum. Tıraş öncesi hazırlık olarak sakallarımı 1 dk kadar ellerimle masaj yaparak sıcak suyla yıkama ve sonrasında bir kez köpükleyip yine 1 dk kadar ellerimle masaj yaparak yıkadım. Tıraşımı 3 perde ile tamamladım. Rötuşu 3. perde ile birlikte yaptım ayrı olarak yapmadım. Gayet rahat geçti. Feather jiletin karakterinden veya kendi evimde olmamanın verdiği tıraşta kendimi rahat hissedememe durumundan mı bilemiyorum 2-3 noktada mikro kanamalar oldu, her zamanki gibi tıraş sonrası soğuk suyla yıkama sayesinde rahatlıkla durdu. Tıraş sonrası Hametol onarıcı bakım kremi kullandım.
Herkese iyi geceler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi