Yorumları: 31
Konuları: 5
Nivea tıraş kremini beğenerek kullanıyorum.Nivea tıraş kremini nasıl kullanacağımı deneyerek tecrübe ettim ve öğrendim.Bol,kıvamlı,koruyuculuğu yüksek ve kaynak kıvamında köpük elde ediyorum.Her gün tıraş olan ve sakal tıraşına meraklı bir kişi olarak her gün Nivea tıraş kremi kullanmıyorum fakat kullanmak istenen,özlenen bir tıraş kremidir.
-Bakımlı erkek için:Bakımlı olmak önemli ise ,ıslak tıraş olmak bir tutkudur.
- Erkek olmak doğuştan gelen bir alın yazısı olsa da, bakımlı olmak isteyen erkeğe nasip olur.
Yorumları: 402
Konuları: 2
Nivea bence başarılı bir krem. Arko ile proraso arasında bir seviyede benim için. Köpüğü bol, yastıklaması güzel, nemlendirmesi fena değil. Kokusu da proraso sandal kokusuna benziyor. Tavsiye ederim.
———————
Nice and clean.
Nice and clean.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
28/02/2019, Saat: 23:53
(Son Düzenleme: 28/02/2019, Saat: 23:55, Düzenleyen: Soner.)
Nivea kremi bende severek kullanıyorum. Performansından oldukça memnunum. Alman kalitesi her alanda olduğu gibi burada da kendini hissettiriyor. İndirim dönemlerinde alın atın dolabınıza zevkle kullanın. Harbiden yahu bu Almanların hiçmi kalitesiz ürünü yok acaba diye düşünüyorum, düşünüyorum yok....
http://blog.milliyet.com.tr/neden-alman-...gNo=132542
Alman deyince aklıma nedense, bana diyorlar Alman Emre, memlekete döndüm kontrol bendee... nidalarıyla profilo reklamlarında beyaz önlüğüyle boy gösteren Kayra Şenocak geliyor, sonra beyaz önlüklü bir Alman "natürlich" diyordu.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 1,874
Konuları: 3
Nivea tıraş kremini bende çok başarılı buluyorum. Ve “natürlich” yapmışlar diyorum
Yorumları: 474
Koku olarak beni ilk tıraş olduğum zamanlara götürdü bence geleneksel bir kokusu var. Gerek yüzde gerek kasede köpük elde etmekte zorlanmadim. Bir arko sabun kadar köpük canavarı değil belki ama badem tanesi kadar bir kremle kasede kısa sürede ufak ufak su eklemesi ile 3 perdelik güzel köpük aldım. Yüzde kopurtme aynı miktarda 2 perdelik verdi yaklaşık olarak. Market raflarından alınabilecek en iyi ürün diyebilirim genel performansı için.
Saygılar.
Voskhod
adamdır!
Yorumları: 489
Konuları: 4
Yıllar sonra ilk defa bugün tekrar kullandım, 10 numara tıraş oldu. Kayganlığını, koruyuculuğunu ve kıvamını çok başarılı buldum.
Yorumları: 596
Konuları: 1
Nivea yi kullanmaya basladigimdan beri elim arko sabun ve kremine gitmiyor tavsiye ederim
Tıraşa olan katısı oldukça fazla severek kullanıyorum.
Yorumları: 2,579
Konuları: 14
(20/04/2019, Saat: 12:36)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraşa olan katısı oldukça fazla severek kullanıyorum.
Denenecek sabunlar artınca hangisi nasıldı unutur olduk abi, bol köpük yapıyordu diye hatırlıyorum.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
(20/04/2019, Saat: 12:42)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Denenecek sabunlar artınca hangisi nasıldı unutur olduk abi, bol köpük yapıyordu diye hatırlıyorum.
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Bugüne kadar kullandığım tıraş kremleri arasında en beğendiğim. Bu tıraş kreminde ne ararsan var yok yok