27/11/2016, Saat: 20:46
Benim de merak ettiğim ürünlerdi, inceleme için teşekkürler @Nani Kuş komşum.
Rocnel Yeni Çift Taraflı Tıraş Aleti ( Double Edge Safety Razor)
|
27/11/2016, Saat: 20:46
Benim de merak ettiğim ürünlerdi, inceleme için teşekkürler @Nani Kuş komşum.
27/11/2016, Saat: 20:56
İncelemeler için çok teşekkür ediyorum
Sıhhatler olsun, saygılar herkese.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
@rocnel üstadım bu veya yaklaşık fiyat gamında mild DE-P modeli için ben de sipariş grubuna dahil olmak isterim. Siparişleri yaklaşık ne zaman almayı planlıyorsunuz acaba ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
30/11/2016, Saat: 13:29
(28/11/2016, Saat: 01:12)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @rocnel üstadım bu veya yaklaşık fiyat gamında mild DE-P modeli için ben de sipariş grubuna dahil olmak isterim. Siparişleri yaklaşık ne zaman almayı planlıyorsunuz acaba ? @btoprak Ustad siparişleri almaya başladık, yorumunu atlamışım kusura bakma saygılar.
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
04/12/2016, Saat: 23:55
Tıraşsever biri olarak sizin çalışmalarınızdan ve ortaya çıkan ürünlerden şahsım adına çok mutlu oldum gerçekten. Tıraş sektöründe dünya çapında Rocnel markası olarak isim duyuracağınızdan ve yer edeceğinizden şüphem yok. Ülkemiz adına gerçekten çok gurur verici. Başarılarınızın devamını dilerim Murat Bey.
Bu alet de diğerleri gibi harika görünüyor. En kısa zamanda edinmek isterim.
05/12/2016, Saat: 03:20
(04/12/2016, Saat: 23:55)FurkanErdem Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraşsever biri olarak sizin çalışmalarınızdan ve ortaya çıkan ürünlerden şahsım adına çok mutlu oldum gerçekten. Tıraş sektöründe dünya çapında Rocnel markası olarak isim duyuracağınızdan ve yer edeceğinizden şüphem yok. Ülkemiz adına gerçekten çok gurur verici. Başarılarınızın devamını dilerim Murat Bey. Çok teşekkür ederim
rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
05/12/2016, Saat: 12:16
İçimdeki his bu aletin diğer tüm Rocnel ürünlerinden daha iyi olacağını söylüyor, o yüzden ayarlı olanı edinmeme rağmen sıraya girdim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|