@btoprak komşum gece gece uykum kaçtı ve kafam iyice karıştı
Ortada bıraktınız beni komşum
Ben kimlere dert yanayım şimdi

Ortada bıraktınız beni komşum

Ben kimlere dert yanayım şimdi

En Son Ne Aldınız ?
|
@btoprak komşum gece gece uykum kaçtı ve kafam iyice karıştı
![]() Ortada bıraktınız beni komşum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben kimlere dert yanayım şimdi ![]()
06/03/2016, Saat: 00:36
(06/03/2016, Saat: 00:30)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak komşum euro demiş ama o dolar. Yani total de 70 dolar. Üstad yanlışlık olmuş biraz ezbere konuşmuşum ![]() ![]()
06/03/2016, Saat: 00:39
@koolandgang komşum aslında içimi en başta kemirmeye başlayan ve kurt düşüren thaterdı, hem yurt içi olması hemde dedikleriniz ile biraz daha avantajlı ama dediğiniz gibi küçük bir sapı var , ellerim 1.90 boy için orantılı ama kimilerine göre biraz büyük olabilir işte bu yüzden elime küçük gelmesinden şüpheleniyorum
![]()
06/03/2016, Saat: 00:40
(06/03/2016, Saat: 00:36)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstad yanlışlık olmuş biraz ezbere konuşmuşum Estağfurullah komşum ne demek. Yazdıklarınıza tamamen katılıyorum bu arada, onu da söyleyelim de ![]()
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
06/03/2016, Saat: 00:41
(06/03/2016, Saat: 00:33)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @btoprak komşum gece gece uykum kaçtı ve kafam iyice karıştı Komşum sizin konumunuzda olsam "Retro Deluxe" alırdım. Düğüm saptan çıkarsa şayet (bilemiyorum, diğerlerini biliyorum ama Retro'nun yapısı konusunda emin değilim) temizliğini yapar epoksi ile yapıştırırsınız, zor değil merak etmeyin ![]() Retro -> 30 mm yoğun düğüm-> İyi masaj etkisi, yoğun/kıvamlı köpük Retro -> Silvertip kıllar -> İpeksi dokunuş Retro -> Nispeten uzun sap -> Hem yüzde hem tasta köpürtmeye uygunluk Sap ta hoşunuza gittiyse 70 dolar iyi fiyat ![]()
06/03/2016, Saat: 00:42
@btoprak çok güzel izah etmiş,kendi tercihlerimi yazayım
26 mm üstü düğümleri yüzde köpüğü taşırma,kulladıktan sonra kurutma sorunu,sabun yada krem yüklerken daha fazla sabun yada krem yüklemek gerektiği için tercih etmiyorum Ayrıca silver fırçalar ile tasta köpürtme yapmayı tercih etmem tabi 30 mm düğüm ile yapılır Retro ve Thaterın yüzde köpürtme konforu Duke3 e göre daha iyidir
06/03/2016, Saat: 00:44
(06/03/2016, Saat: 00:36)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @serjames ikisi birden alın tüm dertler bitsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayırlısı ,
06/03/2016, Saat: 00:46
Sevgili serjames, 4125/2 var. Onun boyutu biraz daha büyük ama o da bir Retro Deluxe değil.
Tabi ebat olarak. Yalnız bu Thater da ne fırça yapmış arkadaş ![]()
Dünyayı görüşüne göredir, insanın dünya görüşü. Maddeci için, gözyaşı tuzlu su, kalp ise kan pompasıdır...
06/03/2016, Saat: 00:47
Üstadlar biriniz bir yerden vuruyorsunuz diğeri bir yerden
![]() ![]() ![]() Hep birlikte koslisyona mı gitsek ne ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|