21/12/2015, Saat: 14:04
Herkese yenileri hayirli olsun. Bende yilbasi icin impadan alkol stogu yaptim 

En Son Ne Aldınız ?
|
21/12/2015, Saat: 14:04
Herkese yenileri hayirli olsun. Bende yilbasi icin impadan alkol stogu yaptim
![]() ![]()
@dikdik_s komşum,
Pinaud şişelerinde sadece yüze sürülür gibi bir yazı var mı hocam? Sakın başka şişelerle karıştırıp içmeyin ![]() Bu arada çok güzel görünüyorlar, güle güle kullanın.
21/12/2015, Saat: 14:34
@ms_1907
Komsum Pinaud konusuna yazmistim, izmir karsiyakada kokularini denemek isteyen buyurabilir diye. Impa karsiyaka subesi gibiyiz ![]() ![]()
21/12/2015, Saat: 15:12
@dikdik_s hayırlı olsun, seri tamamlanmış görünüyor....komşum bu güzeller arasında gözden hangisidir? bizede tavsiye edesin
![]()
insan sorunlarını anlatmak ile onlara çözüm bulmanın aynı şey olmadığını anladığında artık büyümüş demektir
21/12/2015, Saat: 15:20
![]() (21/12/2015, Saat: 14:34)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ms_1907 Biliyorum komşum, hatırlıyorum. Yolumuz düşerse uğramak isteriz tabi ki. Benimki sadece latife, hani alkol demişsiniz ya ![]()
21/12/2015, Saat: 18:37
Sayın @dikdik_s
Aklımdakini yapmışsınız. İyi günlerde kullanın. Ben kendimi frenleyerek bugün classic 370 olanından sipariş verdim. Koku olayı çok kişisel olsa da fikirlerinizi bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Saygılarımla
21/12/2015, Saat: 20:33
Komşular,
Herkese teşekkur ederim guzel yorumlarınız için. Dostlar oncelik olarak classic i herkese tavsiye ederim. Pinaud hakkında size en iyi fikri verecek olan classic dir. BayRum u bir arkadasımızdan almıstım. Bayrum kokusu nedir bilmiyordum. Bildigimiz karanfil suyuymus, veya en azından pinaud daki o sekil. Musk bildigin damacana halinde geliyor. Zaten firmada bakmıs biraz buyuk olmus, demis banyodan sonra komple vucuda falan surebilirsiniz demiş ![]() Koku tarifim ne yazıkki zayıftır. Digerlerini ne yazıkki acmadım, ama olur denemek icin arkadas vs. gelirse beraber acarız beraber kokuları konusunda inceleme yaparız daha detaylı. Her ıslak tıraş severde 1 tane Pinaud, 1 tane Floid, 1 tane de Ozgun41 losyonu bulunsun arkadaslar. Bosuna soylemiyorum. Hepsinden memnun kalacagınızı dusunuyorum. Saygılar Sevgiler
21/12/2015, Saat: 21:37
İçlerinde kekik gibi ıtırlı bitki özleri olan varmı üstadım. Dağlara vurmuşuz kendimizi gibi hissettirecek.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|