Yorumları: 275
Konuları: 10
Pek değerli komşularım 1 şık daha eklemek isterim. 9 numaralı bir şık daha koyacak olursak ustura ile tam boyun altımı alacağım esnada 3 yaşındaki oğlumun banyo kapısında zıplayarak bacağıma sarılmasıdır. Selavat çektirir. ivedi bir şekilde minnak uzaklaştırılır ve 5 saniye kalp atışının yavaşlaması beklenir.
Yorumları: 3
Konuları: 0
sıcak sudan fırçayı çıkarırsın suratında traş kremi köpürtmeye başlarsın o soğuk havada sıcak fırça varya... yaşadığım en büyük heyecen mutluluk
Yorumları: 271
Konuları: 11
6 numara. Hatta şöyle bir itirafta bulunacağım ama büyüklerim kızmasınlar sonra
pandemi sürecinde sakal bıraktım, bildiğiniz sürüye uydum. Yani sinek kaydı günler geride kaldı. Nereye kadar böyle gider bilmiyorum. Ama halen 6 numarali ritüeli yapmayı sevmiyorum. En kötü ihtimalle gün aşırı fırçamı köpürtüp yüzüme köpük terapisi yapıyorum. Bence zaten tıraş olmanın en güzel kısmı da o fırçanın peelingi.
Nedir, ne değildir?
Yorumları: 35
Konuları: 1
Ben nedense traş sonrası taşı sürmeye bayılıyorum ve tabi sonra üstüne de Proraso aftershave
Yorumları: 36
Konuları: 2
Tıraş sonrası banyo yaparken sakal bölgesine soğuk su tutmak. İnsanı acayip derecede rahatlatıyor. Tıraş sonrası buz gezdirmek de iyi geliyor.