12/12/2014, Saat: 02:38
(12/12/2014, Saat: 02:09)mavi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Olabilir @pitbull komşum; o durumla ilgili konuda yorumlar yazıldı ve bitti. Fırçanın satıcısı @onur98 komşum bile iğneleyici yorumlar yapmıyorken siz son birkaç gündür bazı konular altında alaylı yorumlar yapıyorsunuz. Mesela http://geltir.com/thread-894-post-95625.html#pid95625 bu konuda da benzer bir yorumunuz var.
Şimdi ben de diyorum ki hiç konusu değilken bu konunun altında
yorumunuzu yazmanız sonrasında atışma çıkmasına müsait bir ortam ortaya çıkabilir, @mustaphaturk komşum da yorumunuza cevaben yorum yazsa nihayetinde gereksiz üzüntüler yaşayabiliriz. Buna gerek var mıdır sizce?
Mavi komşum konuyla ilgili yorumları tekrar okurmusunuz diye yazdım,siz olabilir diye yazmışsınız....Ben Onur Bey'i tanımam,ondan sadece alış-veriş yaptım son derece de memnun kaldım.Onur Bey adına değil dürüst satıcılar adına yorum yapıyorum,alaylı yorum yapmıyorum aslında,yorumları okursanız fırçanın kırılma sürecini bu kadar analiz eden bir üyenin deneyimlerinden forum üyeleri olarak neden faydalanmayılım anlamında soru sordum sadece.Ben çatışma çıkmasına zaten müsade etmem,sadece doğrunun peşindeyim.
saygılarımla
Zaman ve mekan içinde herşey değişkendir.