08/11/2014, Saat: 05:07
(08/11/2014, Saat: 01:21)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağolun sevgili dostlar ama bu karpal tünel sendromu denen illet öyle çabuk geçen bir hastalık değil daha doğrusu tedavisi yok ancak egzersizle rahatsızlık azaltılmaya çalışılıyor. Ama sağ elimdeki bu rahatsızlığın yanında son bir aydır sol elimde ve kolumda muhtemel bir boyun fıtığından kaynaklanan ağrı, uyuşma ve karıncalanma var ki sağ elimi unutturdu. Malesef bunun da peki bir tedavisi yokmuş. Neyse yine de şükür elimiz ayağımız tutuyor ve hala sabun yapabiliyorum.Üstadım iyileştirme oranı nedir tam olarak bilmesemde Karpal Tunel ameliyatı yapılıyor hem endoskopik hem açık olarak. Tabi yaşınız sağlığınız nedir ne değildir tam olarak bilmediğimden ameliyat nasıl geçer hiçbir fikrim yok. Bir doktora görünüp (üniversite hastanesi) tedavi olmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Ayrıca benzer bilek ağrılarını bende yaşadım bilgisayar başında olduğumdan, ne çektiğinizi biliyorum. Umarım en kısa sürede ağrılarınız geçer.
Bütün güzellikler sizlerle olsun
Martin