25/09/2014, Saat: 03:28
Ben de Straht üstada katılıyorum, kısa veya uzun sap tercih meselesi. Kullandığım Edwin Jagger normal sap kullanırken Merkur 1904 ondan da kısa sap kullanıyor. Ben her ikisiyle de farklı bir tıraş deneyimi yaşıyorum.
Uzun sap hiç denemedim, nasıl olur bilmiyorum.
Sadece sabırlı olun geleneksel tıraş konusunda, zevkli günler geçirirsiniz.
Benim yeğenimi tıraşa balatırken, üniversite döneminde rahat etsin ve yüzü alışsın diye bir elektrikli makina aldım, kullandı bir süre. Sonra kendisi ıslak tıraşa geçmiş Gillette Blue ile, sevindim denemesine. Tam geleneksel tıraş için elinin biraz pratiklik kazanmasını bekliyorum, sanırım ilk makinası benden olacak
.
Ben bazen acelem olduğunda 10 dakikada Gillette Blue kullanıyorum, tamam aynı zevki kesinlikle vermiyor doğrusu
.
Ekipmanınız güzel sanırım, gün geçtikçe de güzelleşiyor gördüğümüz kadarıyla
, sabırla devam edin, kolay gelsin, keyifli tıraşlar.
Sent from my iPad using Tapatalk
Uzun sap hiç denemedim, nasıl olur bilmiyorum.
Sadece sabırlı olun geleneksel tıraş konusunda, zevkli günler geçirirsiniz.
Benim yeğenimi tıraşa balatırken, üniversite döneminde rahat etsin ve yüzü alışsın diye bir elektrikli makina aldım, kullandı bir süre. Sonra kendisi ıslak tıraşa geçmiş Gillette Blue ile, sevindim denemesine. Tam geleneksel tıraş için elinin biraz pratiklik kazanmasını bekliyorum, sanırım ilk makinası benden olacak

Ben bazen acelem olduğunda 10 dakikada Gillette Blue kullanıyorum, tamam aynı zevki kesinlikle vermiyor doğrusu

Ekipmanınız güzel sanırım, gün geçtikçe de güzelleşiyor gördüğümüz kadarıyla

Sent from my iPad using Tapatalk