25/09/2020, Saat: 13:02
komşum tıraş olma aralığını 2 değil de en az 3 güne çıkarma imkanınız varsa jiletin karakteri daha belirgin ortaya çıkar büyük ihtimal.
progress oldukça etkili bir alet kesimi güzeldir. r41 içine teneke taksak yine keser
imkan varsa daha mild ve etkisiz bir aletle aynı jiletleri deneyin isterim. mesela de89 a takılan kai jilet ile olunan tıraş bic jiletle olunan tıraştan 3 gömlek daha üstündür. bunun yanında bic jilet ile mavi astranın aynı puanı alması ve derby ustanın daha kötü gelmesini ben makinelerin kalitesine bağlıyorum size farkı tam hissettirememişler gibi.
geçmişte benim de benzer ve biraz daha detaylı bir çalışmam oldu . zaman zaman o tabloyu bilgisayarda güncellerim. keşke ilk halini bozmadan koruyup düzeltmeyi yenisine yapmış olsaydım
çünkü başka karakterde makineler ile denedikçe jilete verdiğim puanlar hep değişti. yeşil oclock en sevdiğim ömürlük stok yaparım dediğim jiletti. başka makineler alıp kullanınca keyif alamadım. feather ile de89 müthiş uyumlu ama r41 e asla takmam
örnekleri daha tecrübeli komşular çoğaltabilir ya da bana yanlışsın diyebilir okuyarak ve özellikle deneyerek öğreneceğimiz çok şey hala var
progress oldukça etkili bir alet kesimi güzeldir. r41 içine teneke taksak yine keser

geçmişte benim de benzer ve biraz daha detaylı bir çalışmam oldu . zaman zaman o tabloyu bilgisayarda güncellerim. keşke ilk halini bozmadan koruyup düzeltmeyi yenisine yapmış olsaydım