04/09/2012, Saat: 01:39
(04/09/2012, Saat: 01:35)lijunshaving Adlı Kullanıcıdan Alıntı: McOrc'nun açtığı bu başlığı okuduktan sonra 25.08.2012'de EJ 89 ve ertesi gün de Merkür Futur aldım traditionalshavin.co.uk'tan ilk "takipsiz" siparişlerimi vermiş oldum.Ancak her iki siparişimi de aynı paket ile göndermelerini talep ettim,yanıt alamadım.27.08.2012'de her iki siparişimin de gönderildiğini içeren mesaj aldım.EU içinde 5-7 iş gününde gönderilerin ulaşacağı bilgisi yer alıyordu.Connaughtshaving.com yada co.uk'tan daha önce siparişlerim oldu ve beni şaşırtan hızda 4-5 gün içinde siparişlerim Muğla'ya ulaştı.Korkum şu ki ard arda iki paket gönderildiyse yada benim istediğim şekilde iki ürün tek paket olarak tarafıma gönderildiyse ağırlıktan dolayı gümrüğe takılabilir mi?(Forumdan öğrendiğime göre 1 kg. Çella geçmiş gümrükten gerçi) ebay'dan son 6 ayda 50 civarından ıvır-zıvır siparşlerim oldu,hiç sorun yaşamamıştım.
PTT personeli Indra Gandhi yapmaztecrübeyle sabittir.Gümrükte bu iki makinanın paketi dikkat çekmiş olabilir mi?Deneyimlerinizden bilgi sahibi olmak isterim.Teşekkürler.
Saygılar...
Kesinlikle bir sorun olmayacaktir hocam, bir hafta icinde teslim alirsiniz yine urunlerinizi..

tecrübeyle sabittir.Gümrükte bu iki makinanın paketi dikkat çekmiş olabilir mi?Deneyimlerinizden bilgi sahibi olmak isterim.Teşekkürler.