25/12/2018, Saat: 23:53
(25/12/2018, Saat: 23:36)ekilic2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum @Janberd kusura kalmayınız, yoğunluktan yeni cevap verebiliyorum. Öncelikle fırçanın görünümü çok güzel. Duruşu omurga yapısı hoşuma gitti. Evet HJM serisi bir fırça. Zaten HJM serisinin yanılmıyorsam çoğu 21 cm düğüm çapına sahip. Ama ben domuz olandan oldukça memnun kalmıştım, elimde çok da küçük kalmıyordu. Umarım porsuktan memnun kalırsınız. Sanırım en iyi verimi break in süreci dolduğunda alacaksınız. Şimdiden keyifli tıraşlar.
Rica ederim komşum
hayat meşgalesi.. Hepmiz dönem dönem böyle yoğunlaşabiliyoruz ....Break-in için erken daha ama bu hali ile bile beni çok mutlu etti açıkçası.. Önceden kullandıklarım fırça değilmiş
.. Pure badger'ların meşhur iğne batması bu fırçada yok desem yanlış olmaz. çoğu zaman öyle bir batma olmuyor bile. 21 cm , okurken veya ekranda küçük gibi görünüyor ama elde küçük kalmıyor..Gayet konforlu.. Tabii normalden büyük bir eliniz yoksa
bu arada hayvani koku azaldıkça fırçanın kendine has kokusu oturmaya ve güzelleşmeye başladı. Özetle EJ89 - Feather - HJM triosundan çok mutluyum