Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi
#4
Ben bu konuda uzun süre araştırma yapmıştım. Tam Thater ve Simpson Commodore X3 arasında kalmıştım ki arkadaşlarım bana doğumgünümde razorustan X3 hediye ettiler. Toplam 10 defa kullanmışımdır ama kıllar hala batıcı geliyor, her seferinde de 4-5 tane kıl döktü. Belki biraz daha kullanmam gerekiyor bilemiyorum..ama çizici olmasın diyorsanız X3 tavsiye etmem.
Cevapla


Bu Konudaki Yorumlar
Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi - Yazar: Niko - 05/03/2017, Saat: 02:23
Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi - Yazar: ahraz - 05/03/2017, Saat: 05:03
Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi - Yazar: Men-Sup - 05/03/2017, Saat: 14:06
Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi - Yazar: utunc - 06/03/2017, Saat: 22:11
Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi - Yazar: ahraz - 06/03/2017, Saat: 23:05
Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi - Yazar: utunc - 07/03/2017, Saat: 18:49
Yüzde Köpürtme İçin Porsuk Fırça Tavsiyesi - Yazar: ahraz - 07/03/2017, Saat: 18:50

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Porsuk kılı fırça tavsiyesi Murat06 gs 4 5,185 23/11/2023, Saat: 21:13
Son Yorum: Murat06 gs
  Silvertip Fırça tavsiyesi Andreichu 0 1,873 20/06/2023, Saat: 20:38
Son Yorum: Andreichu
  Yaqi TwoBand Badger FIrça kerem_tokd 14 7,391 14/05/2023, Saat: 04:23
Son Yorum: kerem_tokd
  FRANK SHAVING 24mm finest fırça ilk izlenimler papazerigi 274 447,789 22/10/2021, Saat: 14:15
Son Yorum: Lord Sparhawk
  HJM Porsuk Fırçalar Tıraşolog 2 3,184 23/03/2021, Saat: 15:56
Son Yorum: Tıraşolog
Wink Saponificio Varesino HMW Fırca dikdik_s 23 22,700 28/12/2020, Saat: 22:26
Son Yorum: Mstyldz
  Porsuk Fırça Tavsiyesi sellom 758 671,257 20/09/2020, Saat: 17:27
Son Yorum: Erdem009
  Porsuk Fırçayı sıcak tutma Perseus 13 11,959 14/09/2020, Saat: 20:11
Son Yorum: marv
  IREM Porsuk Traş Fırçası papazerigi 107 187,510 01/09/2020, Saat: 18:56
Son Yorum: marv
  Simpson Duke 3 Best Badger Fırça btoprak 70 97,659 30/08/2020, Saat: 17:26
Son Yorum: marv

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: