04/04/2016, Saat: 23:05
(04/04/2016, Saat: 19:49)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rocnel SE
Rapira SS
Cella
Fs 24mm
Zaza Şap
İ.H.A kan kalemi
Hametan
Yazsam mı ilk tıraş için biraz erkenmi diye düşündüm ama en iyisi yazayım dedim.
Jileti düzeltmek için geri çıkarıcaktım ( benim acemiliğim) arkadan jileti ön kısıma doğru elimle ittirdim. Başparmağım bir , bir buçuk santim derinliğinde kesildi . Oluk oluk kan aktı desem abartı olmaz . Fakat dediğim gibi tamami ile benim hatam . Neyse duş filan ardından tıraşa geçtim . Hissiyatı çok hoştu fakat iki günlük sakal ile sinekkaydı hayalim için pek verim alamadım ve yüzü koyu kırmızı pancara çevirdim .
Not: Hiç bir kötüleme vb. bir amaç yoktur .
İlk defa SE kullanmanın verdiği acemilik diyelim , SE kullanmak tıpkı ustura gibi bambaşka bir dünyaymış![]()
Sesinden söz etmiyorum bile![]()
Özetle , ileride zamanla tıpkı geleneksel tıraş gibi daha fazla tecrübe edinerek güzel sonuçlar alacağıma eminim , fakat benim açımdan yani kendimi baz alaraktan günlük tıraş için pekte uygun olduğunu söyleyemem .
Bunun dışında işçilik ,tasarım , denge ve tutuş hissiyatı açısından mükemmel bir alet .
Saygılar ,
Gecmiş olsun @serjames
1 hafta devamlı kullandım, sakar biri olarak cok dikkat etmem gerekti, ben de parmağımı ufak yaraladım.Alet guzel fakat jilet yuklemede DE aletlerden farklı ve ekstra dikkat isteyen bir yapısı var.
Kullanırken de sag ve sol kenarlardan jiletin hafif çıkıntıları kalıyor (kırılan kulaklardan bahsetmiyorum) DE aletlerde ise bu çıkıntı yok.