15/10/2011, Saat: 14:13
(14/10/2011, Saat: 13:13)Nihil79 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen hafta Perşembe günü aldığım ve Cuma günü kargoya verilen EJ De 89 hala elime ulaşmadı. Kayıtsız Royal Mail ile gelecekti. Bugün tam 1 hafta oldu. NKDMAN sitesinden almıştım. Genelde uzun sürer diyorlar ama sizce bu durum normal midir? O siteden aldığınız ürünler en fazla kaç günde elinize ulaşmıştı?
NKDMAN den gelen postalar kayıtlı gelir; ben de Merkur Futur'umu oradan almıştım özel indirimim olduğu içi piyasanın baya aşağı bir fiyatına mal edebilmiştim ve posta 1 hafta içinde kayıtlı bir şekilde geldi. Checkout yaparken Royal Mail Standart Delivery diyor ama posta kayıtlı geliyor. Zaten sitenin Türkiye'ye posta gönderim metodu için tek bir alternatifi var o da kendiliğinden seçilmiş oluyor. Kayıt numarasını öğrenmek için My Account==> View Order dedikten sonra çıkan sayfada adresin ve satın aldığını ürün(ler) görünecektir.
O sayfada büyük harfle ITEMS ORDERED yazıyor ve yanında da TRACK YOUR ORDER yazısı var TRACK YOUR ORDER yazısına tıklayınca bir kod göreceksiniz o sizin takip kodunuz PTT'nin sayfasından yurtiçi kayıtlı postadan o kodu aratırsanız siparişinizin akibetini öğrenmiş olursunuz

A shave, please, but don't cut my throat. I may want to do it later myself.
C. Stengel
C. Stengel