Yaprak jiletin yanında ayna, makas gibi gereçleri de kabul etmiyorlar. Size köpük ya da tıraş kremi dağıtacaklardır ama acemi birliğinde biraz geç alabiliyorsunuz. O sebeple acemi birliğine kullan at tıraş bıçağı, köpük ve arko yağlı krem götürmenizi tavsiye ederim. Ayrıca tıraş için gereçler dışında ufak bir plastik şişede şampuan çok iş görecektir. Sıvı sabun kullanırsanız yanınızda çok eşya yükü etmeyin, ordakini kullanın. Cımbız kesinlikle gerekli, kıl dönmesi olabiliyor. Kulak temizleme çubuğu ve en önemlisi yumuşak, ortopedik ayakkabı tabanlarından alın. Giyecek olarak da katılacağınızın kuvvetin kullandığı renkte yedek atlet, çorap alın miktar olarak yine genel kuralımız olan azı karar çoğu zarar çerçevesinde. Yanınıza "belki kullanırım" diyeceğiniz şeylerden ziyade "kesin kullanırım" dediğiniz şeyleri alın, zira az yük az eziyet oluyor.
cihankeskin üstadın da dediği üzere "yer değiştirme" çok olur, başa çıkamazsınız, siz ısrarla alsanız da onlar yerini değiştirirler, yüzsüz adam çoktur, diş fırçamı dahi bir kullanımlık isteyen adam oldu, lanetle anıyorum.
Sonradan gelen edit: Geç gördüm, ben bu satırları yazdığım sırada adam acemiliği bitirmiştir. Neyse gidecek arkadaşlar okur belki
cihankeskin üstadın da dediği üzere "yer değiştirme" çok olur, başa çıkamazsınız, siz ısrarla alsanız da onlar yerini değiştirirler, yüzsüz adam çoktur, diş fırçamı dahi bir kullanımlık isteyen adam oldu, lanetle anıyorum.
Sonradan gelen edit: Geç gördüm, ben bu satırları yazdığım sırada adam acemiliği bitirmiştir. Neyse gidecek arkadaşlar okur belki

Acta est fabula, plaudite.