Yorumları: 1,383
Konuları: 11
hadi hayırlı olsun
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif
Yorumları: 224
Konuları: 5
Hayırlı olsun
Yorumları: 40
Konuları: 0
Küçük kardeşleri ne zaman yola çıkar acaba?
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Amin, umarım sıkıntısız bitiririz şu işi. İşi tamamlamak da organizasyonu yapmak kadar zormuş. Adam çileden çıkarıyor beni vallahi. Anlaşmanın dışına çıkacak fiyat değişiklikleri yapmış ama düzelttik bakalım.
www.BarbarosRazors.com
(19/10/2013, Saat: 12:40)metintalha Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Küçük kardeşleri ne zaman yola çıkar acaba?
Onlara baya bir zaman var gibi
Öncelikle ilk fırçanın ulaşması gerekiyor. Fırçanın incelemesini gördükten sonra diğerleri yapılacakmış. Bizden daha önce gelen işler varmış, şu anda onlar ile meşgul Mr. Kimson Bey
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Geç olsun güç olmasın. Temiz yapsın, güzel yapsın, bekleriz (en azından ben beklerim
). Sıraya göre yapıyorsa bayağı bekleyeceğim gibi
.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Organizasyonun iptal edilmesi durumu söz konusu, ödeme konusunda sıkıntı çıkmış durumda. Satıcı sonradan iş çıkarıyor. Bu şartlarda alışveriş yapamayız. Böyle olursa da iptal edeceğiz. Ücretleri gönderdiğinizi hesaplara iade edeceğim.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Uzak doğuluların iş ahlakı konusunda ilginç tutumları vardır. Sağlık olsun diyelim.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Aynen öyle hocam, bu durum için üzgünüm. Satıcıya mail attım. İşlemi iptal ettiğimizde bunu paylaşacağım burada. En geç salı günü bana göndermiş olduğunuz tutarlar aynı hesaplara geri gönderilecektir.
Satıcı masrafları kabul ederse devam ederiz.
(19/10/2013, Saat: 15:04)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzak doğuluların iş ahlakı konusunda ilginç tutumları vardır. Sağlık olsun diyelim.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 40
Konuları: 0
Ne icin ek maliyet çıkardı. Sıkıntının kaynağı ne?