Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(03/10/2013, Saat: 11:17)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En güzeli parayı iyice basıp tam ortopedik sert bir yatak almak. Öbürleri çöküyor sırt ağrısı yapıyor.
hocam kütlem hacmim gramajım malum
ben çökertemediysem evelallah kimse çökertemez
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
Yorumları: 3,517
Konuları: 125
(03/10/2013, Saat: 11:26)kizilat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (03/10/2013, Saat: 11:17)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En güzeli parayı iyice basıp tam ortopedik sert bir yatak almak. Öbürleri çöküyor sırt ağrısı yapıyor.
Hocam orta sertlikte yatasbluestar bir deneyin derim gercekten saglam bir yatak sert serileride vardi ama inanin alisik degilseniz mumkun degil, yaylarin gevsemesine gelince acikcasi cevremdeki cogu kisi yatas kullanir genellikle hepsi memnun ama diger markalari bilmiyorum hic denemedim acikcasi mobilyaci firmalari yerine yatak firmasindan almak daha mantikli diye dusunuyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Eski yatağım yataş star serisindendi. 15 seneye yakın kullandım son 1,5 senede 90 kilo limitini aşmamla birlikte kötü şekilde çöktü. Blue star almak istedim pahalı geldi, baumax'tan ekonomik bir yatak aldım ortopedik o da inceden çöküyor, ya parayı basacağım, ya kilo vereceğim.
http://tiraskeyfim.blogspot.com/
http://saklinotalar.blogspot.com/
Yorumları: 162
Konuları: 0
(05/10/2013, Saat: 09:25)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (03/10/2013, Saat: 11:26)kizilat Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (03/10/2013, Saat: 11:17)Lord Sparhawk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: En güzeli parayı iyice basıp tam ortopedik sert bir yatak almak. Öbürleri çöküyor sırt ağrısı yapıyor.
Hocam orta sertlikte yatasbluestar bir deneyin derim gercekten saglam bir yatak sert serileride vardi ama inanin alisik degilseniz mumkun degil, yaylarin gevsemesine gelince acikcasi cevremdeki cogu kisi yatas kullanir genellikle hepsi memnun ama diger markalari bilmiyorum hic denemedim acikcasi mobilyaci firmalari yerine yatak firmasindan almak daha mantikli diye dusunuyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Eski yatağım yataş star serisindendi. 15 seneye yakın kullandım son 1,5 senede 90 kilo limitini aşmamla birlikte kötü şekilde çöktü. Blue star almak istedim pahalı geldi, baumax'tan ekonomik bir yatak aldım ortopedik o da inceden çöküyor, ya parayı basacağım, ya kilo vereceğim.
Valla hocam yenilerde 100-110 arasi bisey demisti satici ama yinede sormak lazim tabi zayif olmak en iyisi
Sent from my iPhone using Tapatalk -
now Free