Yorumları: 459
Konuları: 5
bence yazmasın, ama illa ki yazacaksa ufak bir yer değişikliği ile kendi logosunu ve numaramızı sapın altına, geltir logosunu ve LE ibaresini sapın yüzeyine silinmeyecek bir şekilde yazacak olursa bence kabul edilebilir
memleket kurtulana kadar siyah
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Logo etrafındaki daireyi cizmek oldukça zor olur, logo çirkin görünebilir bu yüzden daireyi çıkarmak mümkün mü diyor. Daireyi sildim ama biraz acayip göründü gözüme siz ne diyorsunuz bu konuda ?
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 1,087
Konuları: 39
(29/09/2013, Saat: 18:20)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Logo etrafındaki daireyi cizmek oldukça zor olur, logo çirkin görünebilir bu yüzden daireyi çıkarmak mümkün mü diyor. Daireyi sildim ama biraz acayip göründü gözüme siz ne diyorsunuz bu konuda ?
bence gayet güzel...
https://www.flickr.com/photos/97998395@N05/
https://instagram.com/onuresko/
Adama kendi logosunu yapmamasını rica ettim. Bunu dedim başta söylemeliydin, biz logoyu seçtik şu anda tamam herşey dedim. Anlatmak biraz güç olacak yoksa. İletişim zayıf, engrave için yazılacak olanı 3 defa gönderdim. Çok problem çıkarmayacak gibi bu konuda. Bana göndermiş olduğu örnek fotografta görmedim kendi logosunu.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 556
Konuları: 16
Çerçeve kalkınca yazı kenara yakın olmuş, biraz ortaya çekilirse daha güzel olur.
(29/09/2013, Saat: 20:06)Hasan Ali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çerçeve kalkınca yazı kenara yakın olmuş, biraz ortaya çekilirse daha güzel olur.
Photoshop dosyaları bürodaki makinamda kaldı, yarın birde dediğiniz gibi tasarlarım üstad, birde öyle bakarız. Ama büyük ihtimal zaten biraz boşluk bırakacaktır satıcı. O kadar kenara yapamayabilir.
www.BarbarosRazors.com
Kimson yine de engraving konusunda ısrarcı olursa şöyle birşey yapılabilir mi?
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 459
Konuları: 5
(29/09/2013, Saat: 20:12)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimson yine de engraving konusunda ısrarcı olursa şöyle birşey yapılabilir mi?
eğer ısrar ederse tek mantıklı yol gibi
memleket kurtulana kadar siyah
Yorumları: 556
Konuları: 16
Yorumları: 1,383
Konuları: 11
(29/09/2013, Saat: 20:12)theunnamed Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimson yine de engraving konusunda ısrarcı olursa şöyle birşey yapılabilir mi?
sıkıntı yok bence bu şekilde
Yiğit harmanları, yığınaklar,
Kurulmuş çetin dağlarında vatanların.
Dize getirilmiş haydutlar,
Hayınlar, amana gelmiş,
Yetim hakkı sorulmuş,
Hesap görülmüş.
Demdir bu... Ahmed Arif