Yorumları: 2,037
Konuları: 26
İngiliz kısmı beni aşıyor, fantezi ve macera kısmına daha çok var
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Yorumları: 481
Konuları: 6
24/04/2013, Saat: 13:42
Mavi temalı tıraşım:
Nivea Mild Krem
Fs Finest 24mm
DE89 Barley
Mavi Astra
Nivea Skin Protection Losyon
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
Tobs sandalwood
Polsilver Si
Banat firca
Slim adjustable
Sap
Pereja misket limonu
King of shaves moisturiser
Tobs sandalwood ile ilk trasim kokusu bence muhteşem performans bir tobs klasiği 3 perde tahrissiz cok guzel bir tıraş oldu . Yalnız tobs kokusu o kadar guzel ve baskinki tıraştan sonra sap yaptım limon kolonya si surdum en sonda king of shaves nemlendirici surdum buna rağmen kaskimi takip motorumla ise gelene kadar buram buram sandalwood koktu kaskin içi su an çalışıyorum hala kokusu burnumda muhteşem mis.
Sayin Tipsol; motor, tobs sandalwood... İmrendirdiniz
(25/04/2013, Saat: 16:58)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tobs sandalwood
Polsilver Si
Banat firca
Slim adjustable
Sap
Pereja misket limonu
Tobs sandalwood ile ilk trasim kokusu bence muhteşem performans bir tobs klasiği 3 perde tahrissiz cok guzel bir tıraş oldu . Yalnız tobs kokusu o kadar guzel ve baskinki tıraştan sonra sap yaptım limon kolonya si surdum en sonda king of shaves nemlendirici surdum buna rağmen kaskimi takip motorumla ise gelene kadar buram buram sandalwood koktu kaskin içi su an çalışıyorum hala kokusu burnumda muhteşem mis.
Yorumları: 1,087
Konuları: 39
r41 ile ikinci tirasim. astra yesil jeilet kullandim. keske bir gün daha bekleseydim. cildim henüz son dansdan sonra hazir degildi. mama bear sandalwood & vanilla sabunun kokusu muhtesem. dr harris sandalwood ile güzel ikili olusturdu. 444 cremini hic birseye degismem. cildimi rahatlatiyor, nemlendiriyor, yumusacik olmasini sagliyor.
https://www.flickr.com/photos/97998395@N05/
https://instagram.com/onuresko/
TOBS Eton College krem
Fs Finest 24mm
EJ DE89 Barley
Perma-Sharp
Watsons Forest Fresh AS
Eton College kabinda durdugundan daha guzel kokuyor. Limonsu bir koku (derby limonlu kremle aman karistirmayin, ferah ve parfumsu bir limon buradaki). Perma Sharp'tan cok memnun kaldim bu tirasta. Kesinlikle konforlu bir jilet, ozellikle mavi astraya oranla. Her zamankinin aksine hic tahris hissetmiyorum; losyonu ilk surunce biraz yakti sonra gecti hemen.
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(25/04/2013, Saat: 17:28)puchacz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayin Tipsol; motor, tobs sandalwood... İmrendirdiniz
(25/04/2013, Saat: 16:58)tipsol Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tobs sandalwood
Polsilver Si
Banat firca
Slim adjustable
Sap
Pereja misket limonu
Aman efendim en güzelleri sizin olsun nacizane bir beverly 500 sahibiyim.
Yorumları: 227
Konuları: 18
TH preshave oil
Arko kase
Lider firca
Ej barley
Feather
Arko cool af balm
Oncelikle sunu belirteyim ki arkoyu daha once cubuk olarak ve finest firca ile denedigimde kesinlikle cok kotu sonuclar almistim. Kase arko gercekten 50-60 lira verip aldigim sabunlar kadar guzelmis. Cok sasirdim diyebilirim. Koruyuculuk harikaydi. Tabi T&H preshave oil in buna mutlaka katkisi olmustur. Oil i ayrica test etmeye devam edip bir degerlendirme yazacağım. Pazardan aldigim 5 liralik lider marka firca evdeki fs finesttan daha cabuk surede ve daha kaliteli kopuk yapti, iyice sasirdim. Uzun bir aradan sonra ilk kez de kullandim ve usturanin konforu kesinlikle yok sadece hersey biraz daha hizli ama benim teknigim gelistikce usturada ayni sureyi yakalarim diye dusunuyorum. Tirastan sonra sap kullandigimda cene altim gercekten cok yandi usturada bunlari unutmustum. Arko af cool balm ise kesinlikle surekli olarak kullandigim T&H ultimate comfort ve coral skin food dan daha yatistirici bir etkiye sahip. Yarin ustura ve arko sabun, arko balm kullanarak birkez daha deneme yapacagim boylece prehave oil in etkisini anlayabilirim.
Sonuc olarak 500 tl lik setupla yapilan tiraslarimdan daha guzel ama de dolayısıyla biraz tahrisli fakat neredeyse bedava bir tiras oldum. Acaba 20 tl lik bir omega ile aya cikabilir miyim diye dusunmeye basladim.
Yorumları: 2,037
Konuları: 26
(26/04/2013, Saat: 22:05)hedehodo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: TH preshave oil
Arko kase
Lider firca
Ej barley
Feather
Arko cool af balm
Oncelikle sunu belirteyim ki arkoyu daha once cubuk olarak ve finest firca ile denedigimde kesinlikle cok kotu sonuclar almistim. Kase arko gercekten 50-60 lira verip aldigim sabunlar kadar guzelmis. Cok sasirdim diyebilirim. Koruyuculuk harikaydi. Tabi T&H preshave oil in buna mutlaka katkisi olmustur. Oil i ayrica test etmeye devam edip bir degerlendirme yazacağım. Pazardan aldigim 5 liralik lider marka firca evdeki fs finesttan daha cabuk surede ve daha kaliteli kopuk yapti, iyice sasirdim. Uzun bir aradan sonra ilk kez de kullandim ve usturanin konforu kesinlikle yok sadece hersey biraz daha hizli ama benim teknigim gelistikce usturada ayni sureyi yakalarim diye dusunuyorum. Tirastan sonra sap kullandigimda cene altim gercekten cok yandi usturada bunlari unutmustum. Arko af cool balm ise kesinlikle surekli olarak kullandigim T&H ultimate comfort ve coral skin food dan daha yatistirici bir etkiye sahip. Yarin ustura ve arko sabun, arko balm kullanarak birkez daha deneme yapacagim boylece prehave oil in etkisini anlayabilirim.
Sonuc olarak 500 tl lik setupla yapilan tiraslarimdan daha guzel ama de dolayısıyla biraz tahrisli fakat neredeyse bedava bir tiras oldum. Acaba 20 tl lik bir omega ile aya cikabilir miyim diye dusunmeye basladim.
TH preshave oil incelemenizi sabırsızlıkla bekliyorum
https://www.facebook.com/pages/Pardus-Handcraft/875240639222477
https://www.instagram.com/pardushandcraft/
Yorumları: 227
Konuları: 18
T&H pre-shave oil i olabildiğince farklı kombinasyonlarda deneyip fikrimi bu sekilde aciklamayi düşünüyorum. Umarim almayi düşünenlere faydasi olur.