Yorumları: 557
Konuları: 10
16/01/2013, Saat: 00:37
(Son Düzenleme: 16/01/2013, Saat: 00:39, Düzenleyen: Suhulet.)
Dispute açmadan önce firma ile iletişime geçmekte fayda var. Para iadesi veya tekrar gönderim yapmayı kabul ederler diye tahmin ediyorum.
Her zaman satıcı ile anlaşmak en iyisidir. Olur da para iadesi ya da tekrar gönderim gerçekleştikten sonra umudu kestiğiniz postanız gelirse satıcıya ödemesini yaparsınız.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Dispute açmadan önce firma ile iletişime geçmekte fayda var. Resend istemekte fayda var.dispute son çare
(16/01/2013, Saat: 00:37)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dispute açmadan önce firma ile iletişime geçmekte fayda var. Para iadesi veya tekrar gönderim yapmayı kabul ederler diye tahmin ediyorum.
Hocam aynı şeyleri söylemişiz zaten
(16/01/2013, Saat: 00:40)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dispute açmadan önce firma ile iletişime geçmekte fayda var. Resend istemekte fayda var.dispute son çare
(16/01/2013, Saat: 00:37)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dispute açmadan önce firma ile iletişime geçmekte fayda var. Para iadesi veya tekrar gönderim yapmayı kabul ederler diye tahmin ediyorum.
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Sizden alıntı yaptım
bir yandan ''kral kupasına '' bakıyordum
+1
(16/01/2013, Saat: 00:44)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam aynı şeyleri söylemişiz zaten
(16/01/2013, Saat: 00:40)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dispute açmadan önce firma ile iletişime geçmekte fayda var. Resend istemekte fayda var.dispute son çare
Yorumları: 203
16/01/2013, Saat: 01:32
(Son Düzenleme: 16/01/2013, Saat: 01:37, Düzenleyen: Prometheus.)
Daha önceki alışverişlerimi paypal ile yapmıştım ve sorunsuz gelmişti. Yine gelir diye kredi kartım ile aldım... Satıcının insafınamı kaldık şimdi... Yarın tekrar mail atacağım kendisine...
Saygılarımla,
Muhle R89, WS Double Edge, FS Finest Badger 26 mm, Cerrus Pure Badger
Merhaba,
Son olarak Matthew'a ürünün hala gelmediğini içeren bir mail attım. Oda bugün mail atarak ürünü tekrar göndereceğini ve durum için üzgün olduğunu belirten bir mail attı. Olayda tabiki onun bir kabahati yok ancak takipli posta seçeneğini kullansa bu tarz sıkıntılar yaşanmaz. Bir dahada iki olsun yurt dışından takipsiz ürün alırsam. Neyse şimdilik sıkıntı yok gibi, beklemeye devam...
Saygılarımla,
Yorumları: 169
Konuları: 4
Sorununuzun birebir aynisi benim basima connaughtshaving de geldi, cozum yoluda ayniydi
ikinci gonderiyi takipli yollamisti, muhtemelen sizinkide oyle gelecektir.
Bu arada ayin 11inde cultpens'e verdigim siparis dun postaciya verilmis, iste geldi mi geliyo namussuz, PTTnin insafina kalmis....
Dostlar bugün oldu hala ne paramı alabildim nede Futur'u...
Parlak olanından göndereyim deyip duruyor, bende parlak istesem parlak sipariş ederdim diyorum. Mat olanın kaç ayda stoklara gireceği belli olmazmış... Bende paramı geri göndermesini istedim...
Hatta son iki mailimizde de paramı geri istedim ama pek oralı olmuyor, bana kelime oyunları yapıyor...
Moralim çok bozuk...
Para iadesi isteyince Matthew ne cevap verdi?
(11/02/2013, Saat: 01:35)Prometheus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dostlar bugün oldu hala ne paramı alabildim nede Futur'u...
Parlak olanından göndereyim deyip duruyor, bende parlak istesem parlak sipariş ederdim diyorum. Mat olanın kaç ayda stoklara gireceği belli olmazmış... Bende paramı geri göndermesini istedim...
Hatta son iki mailimizde de paramı geri istedim ama pek oralı olmuyor, bana kelime oyunları yapıyor...
Moralim çok bozuk...
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
soyledıklerınıze bakılırsa
postada kaybolma degıl
hıc gonderılmemıs oldugu anlasılıyor
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi