Fırca sapları, sabunlar, jiletler makinalar. Birbirinden guzel urunler icin tum dostlara hayırlı olsun, zevkli tıraslarınız olsun.
Surada 10 gun uzak kaldık, durulduk sanmayın. Kaldıgımız yerden devam edelim.
Gecenlerde cok sevdigim bir dostuma dogumgunu hediyesi olarak bir tıras seti hazırladım. Tabac sabun ve AS iceren urunler ve qshave future aletle beraber bence guzel bir set oldu. Stoktaki kapalı urunleri verince, benim Tabac stogu azaldı. Sabunmu yoktu elde kardes demeyin, rahatsızlık iste.
Antika Comet sac kesicileri paylastım diye hatırlıyorum, sanırsam bu urunler İmpadan o Cometlerle beraber geldiydi. Tobs deolar, eski kurdan gelis fiyatı ile listelenmis sagolsun Mustafa bey sayesinde. Su anda yurt dısı fiyatı ile neredeyse aynı. Kaliteli stick deodorant arayan komsum varsa atlamasın. Cok guzel urunlerdir.
Bazı takık donemlerim vardır,bu ara dis macunlarına taktık. Impa dan euthmol dan sonra (piyasada tarihi gecmis urunler var uygun fiyatlı listeleniyor dikkat edin) ortaya karısık denemelik sunları aldım piyasadan. İlk deneme İpana 3d white ı ailecek begendik.
Babyliss hafif tuy, kaş, burun vs. kısaltma makinası (Babyliss-E652E)
Bu urune ayrı baslık acmayı dusunuyorum. Zira daha once philips ve mekanik turleri denemistim. Ben pek rahat kullanamadım onları. Bu urun harika cıktı. Burun aparatı hızlı sekilde is goruyor. Ayrıca yanından cıkan ince baslık ve kas baslıgı ile harika is cıkarıyor. Gelir gelmez denedim ve cok begendim. Uzun vadede dayanıklı cıkarmı bilemiyorum ama arastırdıgımda kullanıcı yorumlarını hep iyi gormustum. Guzel ve faydalı alet tavsiye olunur. Amazon.tr den 70 lira civarına aldım sanırım. Bir bakın fiyat arastırın.