(22/04/2019, Saat: 01:05)atoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aslında konunun dışına çıkmayı sevmem ve muhtemelen anlamsız tepkiler de alacağım ancak objektif bir gözlem özellikle döviz kurlarındaki yüksek seyrin, Türkiyeye giren ithal ekipmanların pazarlanması aşamasın da suistimal edildiğini düşünüyorum.
He bu arada iyi bir domuzcuk candır
Bazi urunler veya bazi saticilarda olabilir, ama bu urunun altinda yazildigi icin bende objektif degerlendirmemi yapmak istiyorum,
Urun EJ sitesinde:
https://www.edwinjagger.co.uk/edwin-jagg...adger.html
20.83 pound vergisiz ve 25 pound vergili fiyati.
157 tl vergisiz ve 189 tl vergili.
Adamin sattigi fiyat 150 tl, bence makul sattigi fiyat. Genele yakin fiyatlarda satiyor.
Ayni fircayi bir yerden 15 pounda alabilirsen, ben diger saticilari pahali satiyor diye suclayamam.
Cunku bir yer kampanya yapmistir, cok urun almistir, bir sebebi vardir.
Ama satici her yerde 20-25 pounda satilan urunu, 30-35 pounda satiyorsa o zaman pahali satiyor diyebilirim.
Fiyatlari genelle kiyaslayinca, tiras sektorunde olan yerli saticilarin fiyatlari makul.
Ama daha ucuza buldugunuz yerleri paylasin, cunku para herkes icin degerli.
Ben Connaught Shavingi senin sayende ogrendim, bu firma genelden daha ucuza satiyor cogu urunu.
Ben bazi urunleri Amerikadan degil Connaught Shavingten aliyorum, cunku arada ciddi fiyat farki var.
Ama diger firmalar pahali satiyor diye dusunmuyorum, cunku sattiklari fiyatlar genelle ayni.