Omega 011842 veya 011829
aralarında tek fark metal logo eklenmiş olması
omega nın sanırım ingiliz piyasası icin ürettiği harika bir fırça
Linkleri :
https://connaughtshaving.com/011842.html
https://shavelounge.co.uk/product/omega-...in-handle/
Düğüm çapı 27mm
loft uzunluğu 52 mm
sap uzunluğu 58 mm
Kuru agırlık 84 gr
Fırcayı özet gecmek gerekirse
-kaliteli ve hızlı çatallaşan kılları
-agır avuca sığan ele oturan ve şık görünümlü sapı
-27 mm lik düğüm çapı ile cok yoğun ve bir o kadar yumuşacık kılları
- 5 cm lik loft uzunluğu ile (ki benim için fırca 5 cm i gecmemeli ) güçlü omurgalı
-kısa güçlü ve yumuşak loftu ile yüzde köpürtmeye en uygun domuz kılı sakal fırcası oldugunu düşünüyorum
Gelelim Nasıl edinilir Kısmına
ürün takipsiz kargo dahil 25 pound luk bir fiyat ile yukarıda linkini verdiğim sitelerden alınabilinir
günümüz kuru ile 160 tl lik fiyata büyük ihtimalle Ptt den 30 tl lik bi vergi ile kapınıza gelir ve maliyet 190 tl olur
6 ay önce aldığımda gümrükten gecip direk 13 günde bana ek ödemesiz gelmişti
gecen ay ikinci siparişimde aynı ürün gümrüğe takıldı ve 17 günde yaklaşık 30 tl gibi ek bir ücretle bana ulaştı
Fırçayı Aldık İlk izlenim Ve Uyguladığım işlemler :
Fırça elinize ilk gectiğinde bir domuz kılı aldığınızı anlıyorsunuz . koku sertlik vs
bir çok semouge da bu olmaz
ben bir gece karbonatlı suda beklettim , sabah kuruttum havluda fazla yormadan ucları sürtüp astım akşama kadar kurudu
2. Gece kokusunu sevdiğim palmolive sabun ile köpürtüp sabaha kadar köpükte beklettim ve sabah yıkayıp tekrar kurumaya bıraktım
ve akşamına ters 20-30 kıl ayıklamadan sonra ilk kullanım , evet break in dediğimiz işlem bu kadar , fazla yormak ,sirkelemek , dağa taşa sürtmek , ben gerek görmedim yazıktır Smile
koku neredeyse bitmiş çatallaşma inanılmaz seviyede hatta 20 den fazla kullandıgım fırcada ilk defa bu kadar hızlı çatallaşan kıllara rastladım .
ilk tıraşta temkinli olup tasta köpürttüm ve muhteşem bir masaj hissiyatı , uysal yumuşak ama dik başlı bu asil domuzcuk ilk ve son kez tasta köpürmüştü. sonrasında hep yüzde köpürtme ile kullandım ki aramızdaki bağı güçlü kılayım Smile
son olarak neden Domuzların efendisi , neden benim için en iyi domuz fırça ;
Bu sıfata layık görülen bir diğer akdenizli Semouge soc ile kıyaslarsak , daha bi vahşi kokusuyla görüntüsüyle , kısa ve güçlü omurgasıyla yüzde daha söz sahibi kendinden emin , hemen yayılmıyor dağıtmıyor kendini .
kendine has farklı bir fırca . İmkanınız var ise denemenizi öneririm .
aralarında tek fark metal logo eklenmiş olması
omega nın sanırım ingiliz piyasası icin ürettiği harika bir fırça
Linkleri :
https://connaughtshaving.com/011842.html
https://shavelounge.co.uk/product/omega-...in-handle/
Düğüm çapı 27mm
loft uzunluğu 52 mm
sap uzunluğu 58 mm
Kuru agırlık 84 gr
Fırcayı özet gecmek gerekirse
-kaliteli ve hızlı çatallaşan kılları
-agır avuca sığan ele oturan ve şık görünümlü sapı
-27 mm lik düğüm çapı ile cok yoğun ve bir o kadar yumuşacık kılları
- 5 cm lik loft uzunluğu ile (ki benim için fırca 5 cm i gecmemeli ) güçlü omurgalı
-kısa güçlü ve yumuşak loftu ile yüzde köpürtmeye en uygun domuz kılı sakal fırcası oldugunu düşünüyorum
Gelelim Nasıl edinilir Kısmına
ürün takipsiz kargo dahil 25 pound luk bir fiyat ile yukarıda linkini verdiğim sitelerden alınabilinir
günümüz kuru ile 160 tl lik fiyata büyük ihtimalle Ptt den 30 tl lik bi vergi ile kapınıza gelir ve maliyet 190 tl olur
6 ay önce aldığımda gümrükten gecip direk 13 günde bana ek ödemesiz gelmişti
gecen ay ikinci siparişimde aynı ürün gümrüğe takıldı ve 17 günde yaklaşık 30 tl gibi ek bir ücretle bana ulaştı
Fırçayı Aldık İlk izlenim Ve Uyguladığım işlemler :
Fırça elinize ilk gectiğinde bir domuz kılı aldığınızı anlıyorsunuz . koku sertlik vs
bir çok semouge da bu olmaz
ben bir gece karbonatlı suda beklettim , sabah kuruttum havluda fazla yormadan ucları sürtüp astım akşama kadar kurudu
2. Gece kokusunu sevdiğim palmolive sabun ile köpürtüp sabaha kadar köpükte beklettim ve sabah yıkayıp tekrar kurumaya bıraktım
ve akşamına ters 20-30 kıl ayıklamadan sonra ilk kullanım , evet break in dediğimiz işlem bu kadar , fazla yormak ,sirkelemek , dağa taşa sürtmek , ben gerek görmedim yazıktır Smile
koku neredeyse bitmiş çatallaşma inanılmaz seviyede hatta 20 den fazla kullandıgım fırcada ilk defa bu kadar hızlı çatallaşan kıllara rastladım .
ilk tıraşta temkinli olup tasta köpürttüm ve muhteşem bir masaj hissiyatı , uysal yumuşak ama dik başlı bu asil domuzcuk ilk ve son kez tasta köpürmüştü. sonrasında hep yüzde köpürtme ile kullandım ki aramızdaki bağı güçlü kılayım Smile
son olarak neden Domuzların efendisi , neden benim için en iyi domuz fırça ;
Bu sıfata layık görülen bir diğer akdenizli Semouge soc ile kıyaslarsak , daha bi vahşi kokusuyla görüntüsüyle , kısa ve güçlü omurgasıyla yüzde daha söz sahibi kendinden emin , hemen yayılmıyor dağıtmıyor kendini .
kendine has farklı bir fırca . İmkanınız var ise denemenizi öneririm .
Look Sharp - Feel Sharp - Be Sharp