27/01/2019, Saat: 02:29
Bu kullanıcı ismini nasıl almamışlar diye merak ettim. İzmir Bucadan katılıyorum, yaş 24. Bu işe daha girişmedim doğru düzgün askerde hergün tıraş olucaz diyerekten bir ön hazırlık yapayım istedim. Cahil bir kardeşinizim, umarım zamanla sizlerden çok şey öğrenirim.
2 yıldır falan kendime sağda solda gördüğüm işportacılardan ekipman topladım.
İnternetten Ali Bıyıklı ustura aldım ama bununla tıraş olmak biraz korkutucu.
Yuma marka bir tıraş makinesi aldım tam jilet takılabilen, çok kalitesiz bir metalden ama fiyatıda uygundu 5 tl vermiştim sanırım.
Arko Berber Sabunu
İki adet fırçam var, birisi Fonex ve markasız işportacının sattığı bir fırça var.
Aldığım jiletler
Rapira (2 paket var farklı satıcılardan sanırım bunlarında sahtesi varmış, ikiside birebir aynı)
Derby Extra (Bundan 3 paket var 2 tanesi farklı sahte gibi. Kağıtlarındaki yazı bulanık ve jilet üzerine yapılan baskıda düzgün değil.)
Astra
Permasharp
Astra, permasharp ve rapira hepsi aynı fabrikadan çıkmış. Rus malı hepsi aynı kalitededir diye düşünüyorum.
İzmir bucada berber malzemeleri satan yer bilen varsa öğrenmek isterim.
2 yıldır falan kendime sağda solda gördüğüm işportacılardan ekipman topladım.
İnternetten Ali Bıyıklı ustura aldım ama bununla tıraş olmak biraz korkutucu.
Yuma marka bir tıraş makinesi aldım tam jilet takılabilen, çok kalitesiz bir metalden ama fiyatıda uygundu 5 tl vermiştim sanırım.
Arko Berber Sabunu
İki adet fırçam var, birisi Fonex ve markasız işportacının sattığı bir fırça var.
Aldığım jiletler
Rapira (2 paket var farklı satıcılardan sanırım bunlarında sahtesi varmış, ikiside birebir aynı)
Derby Extra (Bundan 3 paket var 2 tanesi farklı sahte gibi. Kağıtlarındaki yazı bulanık ve jilet üzerine yapılan baskıda düzgün değil.)
Astra
Permasharp
Astra, permasharp ve rapira hepsi aynı fabrikadan çıkmış. Rus malı hepsi aynı kalitededir diye düşünüyorum.
İzmir bucada berber malzemeleri satan yer bilen varsa öğrenmek isterim.