Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Herkese Merhabalar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Bu kullanıcı ismini nasıl almamışlar diye merak ettim. İzmir Bucadan katılıyorum, yaş 24. Bu işe daha girişmedim doğru düzgün askerde hergün tıraş olucaz diyerekten bir ön hazırlık yapayım istedim. Cahil bir kardeşinizim, umarım zamanla sizlerden çok şey öğrenirim.

2 yıldır falan kendime sağda solda gördüğüm işportacılardan ekipman topladım.

İnternetten Ali Bıyıklı ustura aldım ama bununla tıraş olmak biraz korkutucu.
Yuma marka bir tıraş makinesi aldım tam jilet takılabilen, çok kalitesiz bir metalden ama fiyatıda uygundu 5 tl vermiştim sanırım.
Arko Berber Sabunu

İki adet fırçam var, birisi Fonex ve markasız işportacının sattığı bir fırça var.

Aldığım jiletler
Rapira (2 paket var farklı satıcılardan sanırım bunlarında sahtesi varmış, ikiside birebir aynı)
Derby Extra (Bundan 3 paket var 2 tanesi farklı sahte gibi. Kağıtlarındaki yazı bulanık ve jilet üzerine yapılan baskıda düzgün değil.)
Astra
Permasharp

Astra, permasharp ve rapira hepsi aynı fabrikadan çıkmış. Rus malı hepsi aynı kalitededir diye düşünüyorum.

İzmir bucada berber malzemeleri satan yer bilen varsa öğrenmek isterim.
Hoşgeldiniz. Keyifli tıraşlarınız olsun..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim, bu arada usturaya jilet takarken parmağımada jilet taktım. 1 haftada anca geçti acısı hiç iz bırakmadı Smile Usturadan korkma sebebim o yanağı alırmıyım diye Smile
Hosgeldin komsum. Sakal uzatmayi sevmedigimizden rumuzun bugune kadar alinmamis olabilir. Buca'ya selam, 1 seneye yakin Buca'da ikamet etmisligim var.

Buca'da benim bildigim bir yer yok. Ekonomik firca ve tras aleti dusunuyorsan, su an elindenkilerin ustune Aliexpress'ten birseyler dusunebilirsin: https://yaqibrush.aliexpress.com/store/2...f457eChnhM. Ben sentetik fircalarindan memnunum. Bir tanesi $5'a geldi, posta dahil.
Hoşgeidiniz.bana sorarsanız bucada hiç boşuna aramayın bu tarz malzemeler.noyan bey veya extrashaving mustafa bey’den bir liste yapın derim.el becerisi sıfır biri olarak söylüyorum ali bıyıklıya jilet takması zor ama inanın kullanması çok daha kolay.yalnız şunu aklınızdan çıkarmayın.usturayla başladığınız tıraşı usturayla bitirmek zorunda değilsiniz.güvenenediğiniz noktada de ye geçmek ayıp değil.keyifli tıraşlarınız olsun.
Hoş geldiniz.
Foruma hoşgeldiniz @sakal komşum. Keyifli tıraşlarınız olsun.
Hoş geldiniz.
Hoşgeldiniz. Bol köpüklü, tahrişsiz tıraşlarınız olsun. Forum da bolca vakit geçirip kendi bütçenize ve zevkinize uygun ürünleri bulabilirsiniz. Birçok sabun, jilet, alet başlıkları mevcut bunları okuyup karar vermeniz size yardımcı olur.
Hoş bulduk, yurtiçindeki firmalara baktım yerli ürünler dışında dolar kuru ortalama 10'dan satış yapılıyor. Kaliteli yabancı bir ürün benim kısıtlı bütçemi zorlar şuan için. Yerli malı orak ve fuji markalarının makinesini alabilirim gibi gözüküyor Smile

İyi forumlar dilerim. Bahsedilen ingilizce terimleri okuyabileceğim kaynak varmıdır?
Sayfalar: 1 2