11/04/2017, Saat: 17:08
Yeni üye olmanın verdiği sıkıntıyı şimdiden yaşama başladım.Sanırım bu organizasyona yetişemedim. Neyse daha sonrakilere katılırım inşallah
Anket Başlığı: 70x90 Ozel Geltir Havlusu organizasyonu olursa katılmak istermisiniz. Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok. |
|||
En az 1 adet alırım. | 22 | 44.00% | |
Birden fazla alırım. | 28 | 56.00% | |
Katılımcı sayısı: | 50 | 100% |
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. | [Anket Sonuçlarını Göster] |
Havlu Organizasyonu.
|
11/04/2017, Saat: 17:08
Yeni üye olmanın verdiği sıkıntıyı şimdiden yaşama başladım.Sanırım bu organizasyona yetişemedim. Neyse daha sonrakilere katılırım inşallah
11/04/2017, Saat: 18:01
(11/04/2017, Saat: 17:08)köse_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yeni üye olmanın verdiği sıkıntıyı şimdiden yaşama başladım.Sanırım bu organizasyona yetişemedim. Neyse daha sonrakilere katılırım inşallah Yetişemedim olarak değerlendirmeden önce serdar üstatla iletişime geçin bence Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
11/04/2017, Saat: 20:08
@köse_
Ben fazla soyledim her ihtimale karsı, kalanları satısa koyarız sıkıntı yok alırsınız.
11/04/2017, Saat: 23:01
12/04/2017, Saat: 17:51
@dikdik_s Abi geç olsun güç olmasın ancak gönderebildim,sen hesabı kontrol edersin.Tekrar eline sağlık abi,çok güzel bir organizasyon oldu.Teşekkürler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman insan yaşlanırken?
Buraya kadar herkes yazıldı cizildi. Sorun yok. Sırf kalanlar
@Kaptan :Ücret+Adres (1adet) (komsum yurt dısında gelince haber vericek) @KorgunV :Ücret+Adres (6adet) @Pisporsuk :Adres Bu komsularımızda sehir dısında vs. herhalde, sıkıntı yok geldikleri vakit hallederiz. Hayırlısı ile haftaya bekliyorum havluları.
Arkadaslar dev gibi bir paket geldi ne acaba
Sizden 1-2 gun rica ediyorum rahatsızım. Renkeleri vs. ayırıp hafta bası gonderileri yaparım. Saygılar.
20/04/2017, Saat: 20:30
@dikdik_s geçmiş olsun abi.
Bizim kalbimiz hep kırıktır çocuk. Ama, yinede eksik etmeyiz sol cebimizden umudu..
Nazım Hikmet
20/04/2017, Saat: 20:53
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|