04/04/2015, Saat: 01:29
@naayi güle güle kullanın hepsi çok güzel, sayenizde biz de Coral Skin Food edinebildik.
En Son Ne Aldınız ?
|
04/04/2015, Saat: 01:29
@naayi güle güle kullanın hepsi çok güzel, sayenizde biz de Coral Skin Food edinebildik.
04/04/2015, Saat: 01:31
naayi, R41 ve Skin Food benim de son zamanda tanıştığım ürünler oldu. Özellikle R41'i kullanmaya başladıktan sonra "tıraş olmamışım daha önce" dedim.
Çok güzel günlerde kullanın.
gurmekokular
04/04/2015, Saat: 01:32
R41 makinem var ama her görüşümde tekrar aşık oluyorum bu makineye . Hayırlı olsun @naayi komşum, ürünlerinizi iyi günlerde kullanın.
04/04/2015, Saat: 01:37
Altın fatip yokluğunda sanırım ben de R41 düşünmeye başlıyorum. Çok güzel alet.
Ah altın fatip ah... Çok güzel ürünler naayi komşum. Umarım beğenirsin. Limes'dan haberim yoktu Kokusu nasıl? Siyah fatipin resimleri bekliyorum, kullanıcı çekimi resmi yok neredeyse ve merak ediyorum
04/04/2015, Saat: 01:45
@mavi, tesekkürler, güle güle kullanın şimdiden
@Hellhound, @btoprak tesekkürler arkadaşlar. Pazar günü 5 günlük sakalımı tıraş için R41 + Feather kombinasyonunu denemeyi düşünüyorum. Bakalım dedikleri kadar var mı
04/04/2015, Saat: 01:50
(04/04/2015, Saat: 01:37)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Altın fatip yokluğunda sanırım ben de R41 düşünmeye başlıyorum. Çok güzel alet.Yakında paylaşırım siyah Fatip'in fotolarını, benim çok hoşuma gitti doğrusu Limes aklımda yoktu, Coral bitince dukkanda bundan aldım. Arlington'la iyi gider dedim. Gayet güzel kokusu var
04/04/2015, Saat: 02:00
(04/04/2015, Saat: 01:18)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Skin Food'u soran arkadaslar cok olunca apar topar 2 tane daha alabildim, Coral'dan sadece 1 tane kalmisti maalesef, ilave olarak 1 tane de Limes aldim. Speick'dan AS ve stick ile cokca konusulan Palmolive stick. hayirli olsun bu model 3 parca kullanima tam uygun diye dusunuyorum.
Güle güle kullanın hocam. Güzel oyuncaklar.
(04/04/2015, Saat: 01:18)naayi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Skin Food'u soran arkadaslar cok olunca apar topar 2 tane daha alabildim, Coral'dan sadece 1 tane kalmisti maalesef, ilave olarak 1 tane de Limes aldim. Speick'dan AS ve stick ile cokca konusulan Palmolive stick.
04/04/2015, Saat: 14:29
Geçen hafta Londra'da Taylor of Old Bond Street'e uğradım.
TOBS Sandalwood Refill Soap 4 adet TOBS Sandalwood Pre Shave Oil 1 adet TOBS Aromatherapy Pre Shave Oil 1 adet TOBS Styptic Pencil 1 adet TOBS Alum Block 1 adet TOBS Sandalwood Cologne 2 adet TOBS Sandalwood Talcum Powder 1 adet TOBS Sandalwood Deodorant Stick 2 adet TOBS Sandalwood Moisturising Cream 2 adet TOBS Sandalwood Aftershavel Gel 2 adet Timor Solingen 200'lük jilet
Acta est fabula, plaudite.
@ayha-al, bunlar benim ilk parcali DE makinalar. elimdeki kelebeklilerin hepsi genel olarak az agresif makineler, o yuzden biraz daha agresif parcali makinelerden aldim.
@atto, tesekkürler üstad @Bruce, hocam fullemissiniz TOBS'lari, güle güle kullanin |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|