Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Proraso Kırmızı
Astra Yeşil (3)
EJ 89 Barley
Tipsoft Finest
Crystal Sap
Bebak Acıbadem Sütü
Herkese sıhhatler olsun. Custom fırçalarda uzun sapları çok görüyorum ancak nedense kısa saplar bana daha estetik ve kullanışlı geliyor. Tipsoft'un standart sapı bile uzunmuş gibi hissediyorum. Sizin fırça çok tatlı olmuş eskiuye3315 üstad.
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Yeni gelenleri kullanmaya başladık. Özellikle de Futur beni gerçekten de çok şaşırttı. Rapira gibi bir jiletle yaptım ilk denememi ama bu kadar iyi olacağını beklemiyordum.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Yorumları: 1,519
Konuları: 13
Sabunun ve kolonyanın kokusuyla kremin alakası yok. Sabun ve kolonya cidden güzel kokuyor (greyfurt, portakal karışımı gibi) ama biraz medikal ürün kokusu da mevcut. Sandoz' un suda eriyen vitamininin kokusunu andırıyor desem uyar sanırım ama narenciye kokusu baskın. Balm da eh işte biraz yakın bunlara.
Performans olarak sabun biraz çabuk kurusa da güzel, koruyucu ve kaygan bir köpük oluşturuyor. Nemlendirmesi on numara, çok beğendim. Tek kötü yanı biraz çabuk kuruyor Arko gibi. Kolonyası da aynı şekilde sürüldüğü an rahatlatıyor yüzü, kokusu da dediğim gibi narenciye ağırlıklı, öyle çok muhteşem bir kokusu yok ama kalıcı ve güzel. Balmı koyu değil, hızlı emiliyor, bunun kokusunda da hafif narenciye alıyorsunuz ama pek bir şeye benzetemedim. Neyse, kokuları bir kenara bırakırsak güzel ürünler. Üçünü de beğendim.
Bir de ben sabuncuyum bir kere daha anladım, Specik sabunu kremden çok çok daha güzel bence. Bir kaç istisna hariç sabunları daha çok seviyorum.
Haydi hayırlı tıraşlar...
Yorumları: 3,502
Konuları: 27
30/01/2015, Saat: 00:44
(Son Düzenleme: 30/01/2015, Saat: 00:44, Düzenleyen: eskiuyemnt.)
Yorumları: 965
Konuları: 5
30/01/2015, Saat: 00:46
(Son Düzenleme: 30/01/2015, Saat: 00:48, Düzenleyen: ooppss.)
Merkur 34c
permasharp
Omega 81052
EJ limes sabun
Zaza şap
bayercy custom AS
------------
EJ sabunun boyutu ve şekli sebebiyle uygun kap bulmak sıkıntı, tabana biraz arko takviyesiyle plastik tıraş kabına yerleştirdim, ağzı açık durduğu için kokusu uçuyor, bir de sanki etkisi azalıyor. İlk tıraşlardaki çok güzel olan tıraş sonrası hissiyatı biraz azalmış gibi hissettim. Kapalı bir kaba basıp köpürtmeden önce birazcık sıcak suyla yumuşatmayı öneririm.
34c ile sinekkaydıya ulaşmak r89 a göre daha kolay. İlk alıştırmasını ucuz aletlerle yaapmış olanlar için 89 kafalı aletler yerine rahatlıkla önerilebilecek bir alet.
Aftershave @bayercy hocamın benim için hazırladığı bir ürün. Buram buram tütün,sandal,tarçın ve baharat kokuyor. Kış ayları için kendi burun zevkime gayet uygun, cildi sakinleştirmesinide beğendim, severek kullanıyorum Ama kokusu fazlasıyla sert ve erkeksi,karşı cinsin seveceğini sanmıyorum
Yorumları: 3,397
Konuları: 106
Aynen @mornetto üstad teşekkür ederim.
www.BarbarosRazors.com
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Sıhhatler olsun,
Maki sakal Bey
@bayercy hoca simyacıymış ne güzel.AS kokusunu karşı tarafa beğendiremezsek kime beğendireceğiz
Kremci olduğum için,fırçaya sabun yüklemek avam işi geliyor.Fırçaya yüklemek yerine sabunları sakalıma sürüp stick gibi yüklüyorum.Fırçayla yüzümde köpürtüyorum.
(30/01/2015, Saat: 00:46)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merkur 34c
permasharp
Omega 81052
EJ limes sabun
Zaza şap
bayercy custom AS
------------
EJ sabunun boyutu ve şekli sebebiyle uygun kap bulmak sıkıntı, tabana biraz arko takviyesiyle plastik tıraş kabına yerleştirdim, ağzı açık durduğu için kokusu uçuyor, bir de sanki etkisi azalıyor. İlk tıraşlardaki çok güzel olan tıraş sonrası hissiyatı biraz azalmış gibi hissettim. Kapalı bir kaba basıp köpürtmeden önce birazcık sıcak suyla yumuşatmayı öneririm.
34c ile sinekkaydıya ulaşmak r89 a göre daha kolay. İlk alıştırmasını ucuz aletlerle yaapmış olanlar için 89 kafalı aletler yerine rahatlıkla önerilebilecek bir alet.
Aftershave @bayercy hocamın benim için hazırladığı bir ürün. Buram buram tütün,sandal,tarçın ve baharat kokuyor. Kış ayları için kendi burun zevkime gayet uygun, cildi sakinleştirmesinide beğendim, severek kullanıyorum Ama kokusu fazlasıyla sert ve erkeksi,karşı cinsin seveceğini sanmıyorum
Yorumları: 965
Konuları: 5
(30/01/2015, Saat: 00:59)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun,
Maki sakal Bey
@bayercy hoca simyacıymış ne güzel.AS kokusunu karşı tarafa beğendiremezsek kime beğendireceğiz
Kremci olduğum için,fırçaya sabun yüklemek avam işi geliyor.Fırçaya yüklemek yerine sabunları sakalıma sürüp stick gibi yüklüyorum.Fırçayla yüzümde köpürtüyorum. teşekkürler
mavi yok üstad, mavi yok
aftershave olarak genelde kendi sevdiğim kokuları seçerim üstad, beğenmeyen de beğenmesin. Modern koku diye sentetik ve feminen kokuları kullanmak istemiyorum. Tütün kolonyasınıda sadece erkekler seviyor ama çoğumuz çatır çatır kullanıyoruz Bayercy hocam da sağolsun ben baharatlı istiyorum diye gayet güzel bir karşım ayarlamış
Ben de kremlerde istediğimi bulamadım bir türlü,sabunları daha çok seviyorum. sabunu yüze sürüp köpürtmek de güzel ama sanki biraz aceleye getirilmiş tıraşlar için daha uygun gibi, birşeyler eksik kalıyor ...
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
Evde beğenilmeyen elden gidiyor
En son 4711 AS gitti
Tütün vs sürsem dövecekler beni
(30/01/2015, Saat: 01:32)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler
mavi yok üstad, mavi yok
aftershave olarak genelde kendi sevdiğim kokuları seçerim üstad, beğenmeyen de beğenmesin. Modern koku diye sentetik ve feminen kokuları kullanmak istemiyorum. Tütün kolonyasınıda sadece erkekler seviyor ama çoğumuz çatır çatır kullanıyoruz Bayercy hocam da sağolsun ben baharatlı istiyorum diye gayet güzel bir karşım ayarlamış
Ben de kremlerde istediğimi bulamadım bir türlü,sabunları daha çok seviyorum. sabunu yüze sürüp köpürtmek de güzel ama sanki biraz aceleye getirilmiş tıraşlar için daha uygun gibi, birşeyler eksik kalıyor ...
|