01/11/2016, Saat: 12:05
Bana da bir Simpsons Case C1 Best Badger'a patladı bu video. Azmettirici Sn. @izbe üstattan şikayetçiyim hakim bey
Simpsons Shaving Brushes Video
|
01/11/2016, Saat: 12:05
Bana da bir Simpsons Case C1 Best Badger'a patladı bu video. Azmettirici Sn. @izbe üstattan şikayetçiyim hakim bey
01/11/2016, Saat: 12:10
(01/11/2016, Saat: 12:05)msakalli Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bana da bir Simpsons Case C1 Best Badger'a patladı bu video. Azmettirici Sn. @izbe üstattan şikayetçiyim hakim bey Daha dur, daha dur. Black friday olsun sen o zaman gör. Geçen sene forumca cari açığa katkıda bulunmuştuk. Hatta firmalar Geltir e plaket felan göndermişlerdi. "Sayenizde firmamız batmaktan kurtuldu" plaketi, "Sayenizde ihracat rakamlarımız fırladı" plaketi felan.
@izbe üstadım geçen sene Black Friday'e giren Simpsons'lar hep üst sınıftı, beni pas geçti bütçe durumundan. Ama Black Friday'e denk gelirse şahsen bir "Simpsons Tulip Super" 'e yok demem .
01/11/2016, Saat: 12:48
@btoprak hocam, ben listeyi yaptım
Simpson dan alınacaklar 1- Simpson da duruma ve fiyata göre ch2 /ch3 ya da captain manch. 2- Geçen seneki gibi %50 indirim yapacaklarsa ch2 ve duke 3 synthetic 3- Geçen seneki gibi %50 indirim yapacaklarsa kesin 1 ya da 2 tane simpson krem. Shavelounge dan alınacaklar. Geçen seneki gibi 100 sterline 25 sterlin indireceklerse eğer 1- ATT SE1 takım ve SE2 Base plate Maggard dan alınacaklar Geçen seneki gibi handle larda %60 indirim yapacaklarsa. 3-4 ss handle Fazla mı oldu ne sankım
@izbe üstad, ilk satırdaki Ch2 kısmına geldiğimde benim bütçe dolmuştu. Şuurumu kaybetmişim, ardını hatırlamıyorum .
Yanlış hatırlamıyorsam manchurian larda %15-20 yapmışlardı hocam. Geçen sene 2 tane aldık bu seneki önceliğimiz dediğiniz gibi fiyatı daha düşük olan kalemlerde.
Ama kişisel tahminim bu sene daha fazla sayıda firma black friday e katılacaktır. Geçen yıl yaptığımız gibi birbirimize hemen haber verelim. Zira simpsondaki fırçalar 15-20 dakikada bitmişti diye hatırlıyorum.
01/11/2016, Saat: 13:27
İyi olur üstad, takipte olmak lazım.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|