![]() |
Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37) +--- Konu Başlığı: Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? (/showthread.php?tid=2041) |
Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - BigHillMe - 09/01/2013 anıtkabire zaten gezi düzenleyen birçok belediye mevcutken bunlardan birine kaynak yapılarak yapılabilir neden olmasın ![]() toplu tıraş torenıde makuldur jıletlerı sabunları fırcaları katılımcıların getırmesı sartı ıle tabıkı ![]() böyle maliyeti olmayan onerılere herzaman kapımız acık ![]() arkadaslar 3.90tlden damacana su alıyorum bırakın bahsıs vermeyı 10 alımda bır 3 tl vererek para ustu olarak veremedıklerı 10 kurusları gerı alıyorum maddı durumum bukadar parlak ıste sızde daha ne soylıyeyım ![]() az biraz halden anlayalım lutfen ![]() Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - Suhulet - 09/01/2013 Onun yerine berber koltuğu bulalım, usturasına güvenen üyeler bizi tıraş etsin ![]() Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - yarhasan - 10/01/2013 (09/01/2013, Saat: 22:48)Suhulet Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onun yerine berber koltuğu bulalım, usturasına güvenen üyeler bizi tıraş etsin bu berberlerin belge aldıkları çıraklık kalfalık ustalık okullarının sınavlarına girerek sponsor olunabilir bir çok şey yapılabilir arabalara sticker olabilir bir çok fikir var bende ![]() Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - inceptum - 10/01/2013 Anitkabir size yakin tabi, Taksim meydaninda toplanalim?? ![]() ![]() ![]() Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - BigHillMe - 10/01/2013 kartuslular reklam versın bızde o paralarla dergılere ılan verelım alın verın ekonmıye can verın ![]() Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - ihtilaf - 10/01/2013 ![]() Malum firmanin ajanlari kotu adam kahkahalari atiyodur simdi... ![]() Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - BigHillMe - 10/01/2013 ![]() Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - ihtilaf - 10/01/2013 keyfi yerinde ![]() (09/01/2013, Saat: 21:45)canbaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09/01/2013, Saat: 17:34)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: patriot gerard depardieu Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - inceptum - 02/07/2013 6 ay önce açtığım konuyu tekrar hortlatmak istedim. Reklam olmasa bile admin ve modlarla küçük bir röportaj ayarlanabilir diyorum.Nasıl karın kası yapılır, nasıl kız tavlanır'dan farklı ve ilk defa ele alınan bir konu çıkar onlara da, bu ay ne yazalım da dergiyi dolduralım diye düşünen dergiler vardır kesin. Forum tanınır biraz.Memleketteki milyonlarca erkeğin her gün yaptığı bir iş ile ilgili tek Türkçe bilgi kaynağının sadece 1300 üyesi var,hem de çoğu pasif. Özellikle yeni modlardan somut bir girişim beklerim.Telefon açılır veya bir mail atılır.Olmayacaksa bile,denedik olmadı reddedildik denir birşey kaybetmeyiz. Forum erkek dergilerine ne zaman reklam verecek? - BigHillMe - 02/07/2013 admin bu ay akbilini doldurmak için bozuk para kavanozundaki paraları markete tümlettirip 20 lira banknot haline getirip de otomattan akbilini doldurabildi demeyim demeyim diyorum ama olmuyor ![]() umarım modlarımız daha cevval cıkarlar ![]() |