Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Wilkinson sword tto kelebek tip yeni tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
N11 de tıraşsepetim 165 tl satıyor Smile https://urun.n11.com/tiras-bicagi-ve-yed...P389014287
Stokları nekadar diye merak ettim, n11 üzerinden adet sayısını en fazla 19 a kadar çıkarabildim.
Wilkinson iyi bi atak yapmış bence yani hedef kitleyi görmüş düşünmüş burdan kendine pay çıkarmış . Alet evet yutdışında çok uygun . Set halinde yeni başlayanlarada gayet uygun . Özendirşci bi atak . Keşke bu atak Evyap ve Derby den gelseydi .
Fırça ve sabun seti fikirde güzel tabi sabun ve fircaniz kaliteli ise Sad uzak durmakta yarar var. Tek basina satışa çıkmasını umuyorum.
Almanya'da üretilmiştir diyor ama doğru mu acaba ? Paket Almanya'da üretilip paketlenmiş alet PRC olabilir mi ? Çünkü yapıyorlar bu tarz çakallıkları. Alet made in germany ise fiyat fena değil.
Setteki ürünlerin kullanıcı yorumlarına bakacak olursak şunları söyleyebilirim. Birincisi o seti alan bir kimse sabun ve fırçadan ötürü klasik tıraştan vazgeçebilir. Alete gelince uzun sapından dolayı orta ve kucuk elli kullanicilar icin uygun olmayacagi kanaatindeyim. Yani o parayi o sete vermek yerine forumiçi gillettenin vintage modelleri ej ya da mühlenin modelleri tercih edilebilir.
Benim bugüne kadar alıpta pişman olduğum tek şey o setteki wilkinson fırçası Smile
(02/11/2019, Saat: 23:01)Değer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim bugüne kadar alıpta pişman olduğum tek şey o setteki wilkinson fırçası Smile

Hele o mavi kapaklı sabun. Kullanıp da memnun kalanı görmedim.
(02/11/2019, Saat: 23:03)Mustafa40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hele o mavi kapaklı sabun. Kullanıp da memnun kalanı görmedim.

Keşke setin içine stick olanını koysalardı bana göre bu kapaklıdan daha iyi komşum Smile
Benim ilk setim Wilkinson fırça, Wilkinson mavi kase sabun, Wilkinson Classic alet. Ben kutluydum, fırçadan da, sabundan da, aletten de. Hatta daha bugün aynı sabun ve tıraş aleti ile tıraş oldum. Çok da beter değildi doğrusu.

165 TL ye alınabiliyorsa set, 45 TL si fırça ve sabun deseler, 120 TL den satarlar gibi aletin kendisini. Tirassepetim'in kendi sitesindeki kampanyaları iddialıdır. Takip ederseniz %30 indirim zamanına falan denk getirip seti 140 TL ye de almak mümkün olabilir belki.

~SB
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10