Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Wilkinson sword tto kelebek tip yeni tıraş aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Toplu sipariş fikri bence de çok mantıklı. Bir organizasyon yapsak...
Merak edenler için referans olabilir.





LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaliteli bir işçiliği var gibi duruyor, çok merak ettim, Watson ya da gratis e Mail atıp bunu satın eskiyi raflardan kaldırın mı diyelim ?
Arada 1 e 3 fiyat farkı olmasını bekliyorum ben. Ucuz ve pahalı iki modelle devam ederler belki.

~SB
Acaba bu yeni alet Almanya'daki hangi mağazalarda bulunabilir? bir arkadaşım gidecek, ona aldırabilirim. hatta belki 3 5 tane getirmesini bile sağlayabilirim.
Benim dikkatimi ceken kutusunun uzerindeki resim ile kutudan cikan urunun birbirini tutmamasi. En dibindeki TTO mekanizmasinin oldugu yere bakin, resimdeki duz dikine cizgili, kutudan cikan esas urunde iki tane enine cizgi var. Cok amator bir ambalaj olmus, WS'a yakismamis. Tesco'da satilmasa sahte derdim. Bir de urunun nerede yapildigi belli degil, ama PRC'dir diye tahmin ediyorum. Oyleyse, 15 pound az para degil boyle bir urun icin.
Fransada carrefourda aldim 11 kusur euroya. Agresifligi az bir makine olmus. Normalde Merkur 34c kullaniyorum. Wilkinson un bu tto aleti Merkur e gore oldukca soft olmus.
Ama malzeme kalitesi ve tutus hissi guzel.
(07/11/2018, Saat: 12:53)berzax Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merak edenler için referans olabilir.





LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Paul siyah plastik olan alete göre bir tık daha agresif olduğunu söylüyor. Eğer öyleyse aradığım alet. Diğer komşulara referans olabilir.


———————
Nice and clean.
Sinekaydı komşum aletin altında eski gillette aletlerdeki gibi üretim tarihi, yeri,seri no gibi yazılar mevcutmu, yoksa hiçbirşey yazılmamışmı? Zira bu yazılar markanın ürününe verdiği değer ve güveni temsil ediyor benim zihnimde.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10