Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İMPA Ticaret
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Hazır bastırmışken ben de yeni liste sorayım. Güncel liste yollar mısınız Mustafa Bey? Eski liste devam mı yoksa?
Personna lab blue, personna medical prep, crystal gibi jiletleri de 5 veya 10'luk paketlerde satmanızı da isteriz. Big Grin
(10/11/2016, Saat: 23:39)Yeni Üye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Personna lab blue, personna medical prep, crystal gibi jiletleri de 5 veya 10'luk paketlerde satmanızı da isteriz.  Big Grin

Son konuştuğumuzda, yanlış hatırlamıyorsam Crystal'i artık getirmeyeceğini belirtmişti. Güzel jilet ama sanırım bilmediğimiz bir sıkıntı yaşadı. Kendisi açıklar zaten..
Konu açıldı, ben de daha önce yaptığım bir talebi yineleyeyim.

Mustafa bey B&M Reserve Aftershave ithal etmeye karar verdiniz mi? AB uyumlu formülle üretilmiş, size yardımcı olur mu bilmiyorum ama getirirseniz gerçekten harika olur.

2q9w51s.png
(10/11/2016, Saat: 23:47)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Son konuştuğumuzda, yanlış hatırlamıyorsam Crystal'i artık getirmeyeceğini belirtmişti. Güzel jilet ama sanırım bilmediğimiz bir sıkıntı yaşadı. Kendisi açıklar zaten..


Bu 3 jileti hiç kullanmadım ama denemeyi çok istiyorum. Denemek için alacağım 5-10 tane jilet için de connaughtshaving'e 40 tl kargo parası vermek istemiyorum. Bunları yurtiçinde bulabilsek çok güzel olurdu.
Mustafa bey Amerikalıların en önemli markalarıından "The Art of Shaving" i sistemine entegre edebilse keşke, pahalılar ancak çok kaliteliler.

http://www.theartofshaving.com/
(10/11/2016, Saat: 22:30)ustaci Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mustafa bey , bu japonlar ile hala anlaşamadınız mı ? Feather usturalar ile ilgili bir gelişme var mı ? Adamlar çok mu cins çıktı Smile

Japonları takdir ederim ama gerçekten zor adamlar Smile
İnşallah diyelim.


(10/11/2016, Saat: 23:15)LiuShang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bende kai jiletleri soracaktımSmile

Kai jilet tedarikçimiz ortalıkta yok Smile Başka tedarikçi arıyorum.

(10/11/2016, Saat: 23:18)Blade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mustafa Bey keşke colonia standart ürün gamlarinda olsaymisSad  denemeyi çok isterdim açıkcasi.  Kimbilir belki ilerde diğer pazarlar için de sunarlar.

Saygılar

Ürünleri sınırlı , bizede verseler çeşit artmış olurdu Smile


(10/11/2016, Saat: 23:38)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hazır bastırmışken ben de yeni liste sorayım. Güncel liste yollar mısınız Mustafa Bey? Eski liste devam mı yoksa?


Forum listemi güniçinde güncellerim.



(10/11/2016, Saat: 23:39)Yeni Üye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Personna lab blue, personna medical prep, crystal gibi jiletleri de 5 veya 10'luk paketlerde satmanızı da isteriz. Big Grin

Lab blue gelecek ama diğerleri için adam gibi toptancıya ulaşamadım.

(10/11/2016, Saat: 23:49)onurcakmak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Konu açıldı, ben de daha önce yaptığım bir talebi yineleyeyim.

Mustafa bey B&M Reserve Aftershave ithal etmeye karar verdiniz mi? AB uyumlu formülle üretilmiş, size yardımcı olur mu bilmiyorum ama getirirseniz gerçekten harika olur.

2q9w51s.png

Onur Bey B&M aklımda ama tedarikçilerde yok , Sadece aftershave için B&M den yüklü ithalatın başarılı olmayacağı kanaatindeyim.

(11/11/2016, Saat: 01:22)cbaytan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mustafa bey Amerikalıların en önemli markalarıından "The Art of Shaving" i sistemine entegre edebilse keşke, pahalılar ancak çok kaliteliler.

http://www.theartofshaving.com/

The art of shaving iş listemde ama listenin sonlarında biraz Smile
Mustafa Bey OMEGA VIA BARBERIA TRAŞ sabunları getirtmeyi düşündüğünüz ürünler arasında var mı acaba?
Saygılar
Mustafa Bey, Omega fırçalardan gelecek mi? öğrenci işi güzel fırçalardı kendileri akıbeti nedir Smile
Mustafa Bey,ne düşünüyorsunuz bu Black Friday olayı hakkında Smile