Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: İMPA Ticaret
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aras 9.5 TL kim dedi 5 diye Smile
Aras kargonun, hatta herhangi bir kargonun Yurtiçi kargodan daha iyi hizmet vermesi çok istisna bir durum.
Maalesef yerine göre değişiyor kargo firmalarının iyi ya da kötü olması. Yurtiçi Kargo'nun, 3 gün önce başka kargo teslim ettiği ve 15 m vitrini olan dükkanı bulamadığı zamanları da gördü bu gözler Big Grin.
MNG Cuma günü 20 saatte uşak dan bodruma teslimat yaptı , inanamadım.
hafta sonu olması sebebıyle Thater ları bır kez daha sorayım .Smile Bir haber yada gelişme var mı ?
(30/01/2016, Saat: 16:45)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Aras kargonun, hatta herhangi bir kargonun Yurtiçi kargodan daha iyi hizmet vermesi çok istisna bir durum.
Son siparisimde aras Maraşın kazasından İstanbula 36saatte teslimat yaptı, yurtiçi kargo Kadıköyden mecidiyekoye 6gunde getirdi (klasik geldik bulamadık muhabbeti, burası ofis hep insan var diyince ertesi gün teslim) o yüzden şubeden şubeye çok değişiyor
Mustafa bey iyi akşamlar. Personna lab blue var mı elinizde? Sitede 100 lük olarak satılanı lab blue olarak tavsiye ettiler ama muallakta kaldık siz den alalım net bilgiyi dedik.


Sent from my iPhone using Tapatalk
(30/01/2016, Saat: 18:10)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hafta sonu olması sebebıyle Thater ları bır kez daha sorayım .Smile Bir haber yada gelişme var mı ?

Malesef Turhan Bey. Ondan sonra yola çıkanlar geldi. O gelmedi Sad



(31/01/2016, Saat: 20:41)rating Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mustafa bey iyi akşamlar. Personna lab blue var mı elinizde? Sitede 100 lük olarak satılanı lab blue olarak tavsiye ettiler ama muallakta kaldık siz den alalım net bilgiyi dedik.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Personna Comfort Coated lab blue olarak bilinir.
Stokta var
Bana en büyük kazıkları Mng ve Aras attı bu kargo camiasında
Mustafa bey iki gün önce sizden 3polsilver ve 1 yellow 7 almıştım acaba polsilverların ikisini verip üstünede fiyat farkini verirsem 2 tane yellow 7alabilirmiyim