Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Rocnel GEM (İlk Mesaj Güncel)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Gerçekten çok şık görünüyor. Gururumuzsunuz @rocnel Smile
(08/05/2017, Saat: 16:35)FurkanY Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gerçekten çok şık görünüyor. Gururumuzsunuz @rocnel Smile

Çok teşekkürler, tam ortaya çıksın bir ürün, öyle daha güzel net anlaşılacak Smile
Elinize sağlık @rocnel Murat Bey. Gerçekten çok şık bir tasarım olmuş. GEM kullanıcıları bayram edecek sayenizde Big Grin Bu arada Rocnel logosu harika görünüyor. Diğer aletlerde de kullanacak mısınız acaba?
(08/05/2017, Saat: 18:08)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Elinize sağlık @rocnel Murat Bey. Gerçekten çok şık bir tasarım olmuş. GEM kullanıcıları bayram edecek sayenizde Big Grin Bu arada Rocnel logosu harika görünüyor. Diğer aletlerde de kullanacak mısınız acaba?

Merhabalar çok teşekkür ederim.

Logoyu artık kullanacağız, yazı yazmak kolay ama özel ayarlanmış çizilmiş şekilleri lazer kazıma usulü ile uygulamak biraz zor oluyordu, bir arkadaş bu konuda bize yardımcı oldu, artık logo da aletlerin üzerinde yer alacak, ama böyle topcap gibi görünür yerlerinde olmayacak, bu prototipte sadece denemek için yaptım, uygun bir yere yapılabilir, saygılar.
Forumumuz Özel bir indirim olacak mı Murat bey. Bu başlığa Özel bir sap rica ediyoruz.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(08/05/2017, Saat: 21:04)Turhan84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Forumumuz Özel bir indirim olacak mı Murat bey. Bu başlığa Özel bir sap rica ediyoruz.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tam üretim maliyetleri çıktıktan sonra indirim konusunu gündeme getireceğim. Bu aletin kendine özgü sapı olacak. Ama özel çalışılmış, projelendirilmiş sap isteyen arkadaşlar forumuzunda değerli üyesi Hasan bey (http://www.barbarosrazor.com) @theunnamed arkadaşımızdan isteyebilirler. Müthiş kalitede sap çalışmaları yaptı, hatta ayrıca satılması için sap boyutunda kutu da yaptı, uygun fiyatlara avrupa 316L masif çelik kalitesindeki bu saplardan irtibat ile talep edebilirsiniz. Bizim aletlerimizin sapları sadedir.
Edit: Resimler Silindi
Fotoğraflar yüklenemedi galiba murat beySmile


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(29/05/2017, Saat: 22:12)Mavibu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fotoğraflar yüklenemedi galiba murat beySmile


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet Smile

Burada video ve fotoğraflar var, GEM in bitmiş halidir.

https://instagram.com/p/BUr7kIigiEB/
Fotoğraf yükleme sisteminde sorun var galiba. Bugün ben de yaşadım aynı sorunu. Çözüm olarak başka bir upload sitesi kullandım
Sayfalar: 1 2 3 4 5