Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Barbaros TR-1 Paslanmaz Çelik Tıraş Aleti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Tebrikler, çok heyecan verici. Malesef ülkemiz bu konuda çok kısır. Geleneksel tıraş ürünlerinin çeşitliliği az. Dünyaca bilinilirliği en fazla olan markamız Arko sanırım. İnşallah bir dünya markası olursunuz, biz de bir forum arkadaşınız olarak gurur duyarız. Her şeyden öte insanın kendi ürettiği bir ürünle tıraş olması ayrı bir keyif olsa gerek.
Gerçekten heyecan verici olmalı, insanın emek verdiği bir şeyi kullanabilmesi,kullanıma sürebilmesi.Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.
Tebrik ediyor, devamını diliyorum.
Tebrikler,gönülden kutlarım...
tebrikler.Güzel makina olmuş.İnşallah en yazkın zamanda piyasaya çıkartırsınız. Kaliteli yerli ürünler görmek güzel olur
Tebrikler Hasan üstadım elinize emeğinize sağlık.

syg
Theunnamed ustadla az önce kahve içelim diye görüştük. Makineyi de getirdi. İlk izlenim; Cidden çok beğendim. Ağır, dengeli, estetik. Özellikle başlık kısmının dizaynı hoşuma gitti, şık olmuş. Sap ilk önce bir değişik geldi ama gitgide alıştım, ayrılırken aklım kaldı Smile. Çelikten talaş kaldırma yöntemiyle üretilmiş, ben buradayım diyor resmen. ATT başlıkları ve Ikon Bulldog sapı anımsattı. Ben ilk izlenim olarak bayağı begendigimi söylemeliyim.

Elinize sağlık üstad. ..
Merhabalar, tıraş makinenizi çok beğendim. Sizin ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Ancak anlayamadığım bir husus var. Neden internet sitenizde Türkiye'nin ilk paslanmaz tıraş bıçağı şeklinde bir tanıtım faaliyeti gerçekleştiriyorsunuz ?
@rocnel Sanırım sizden biraz daha erken davrandılar
bende iki ürünüde ilk fırsatta denemek isterim
bir an önce tedarik edilebilmeleri dileklerimle
(08/11/2015, Saat: 18:04)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar, tıraş makinenizi çok beğendim. Sizin ve ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Ancak anlayamadığım bir husus var. Neden internet sitenizde Türkiye'nin ilk paslanmaz tıraş bıçağı şeklinde bir tanıtım faaliyeti gerçekleştiriyorsunuz ?

Merhaba, öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Sitede yer alan yazılar aylar öncesinden hazırdı sadece yayında değildi, açıklamayı yapar yapmaz yayına aldım. Ayrıca pazarlama politikamız bu yönde. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Saygılar
Cok guzel olmus komsum ellerinize emeginize saglik bizim icin gurur verici yolun acik olsun
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20