Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
RR fırça gerçekten çok başarılı, kullandıktan sonra bir de fiyatı aklıma gelince istemsizce gülümsüyorum Smile
o6e4iv.jpg
Ekim temasının bitmesine çok az kaldı arkadaşlar. Faena dışında sabun kullanmadan da yaşayabileceğimi öğrenmek güzel bir şey benim için.

2l9nxty.jpg
Bugün Ekim ayının son tıraşını oldum. Yarın tıraş olacağımı sanmıyorum. Son tıraşımda #Razoroctober ve #OCtober tıraşı yaparak 3 temadan da en az birer tıraş olmuş oldum. Darısı Kasım temasına.

dbod4l.jpg
Ekim ayının son tematik tıraşını #FaenaOctober ve ya #FaenaFriday olarak LE kahve vanilya sabunu ile oldum bugün. Kokuya uygun, kahveli ve ya vanilyalı bir AS ürün bulamadım henüz ama olsun. Faena sabunlarının genelinden çok memnun kaldım. Cihan komşuma teşekkürler.
2edmq0y.jpg
Faena'dan memnun kalmanıza sevindim @Chinaski komşum. Vanilya-Kahve'ye uygun bir aftershave maalesef bende de yok. Boellis Panama 1924'ün aftershave'i uyar gibi geliyor bana ama... Smile
@cihankeksin mecburen Pinaud vanilya almak gerekecek heralde Smile
@Chinaski, Pinaud Vanilya benim elimdekilerden en çok yaklaşan ama o da tam olmuyor gibi. Smile
Bu da benden bir OCtober kapanış tıraşı. Fatip Grande Krom ile...

8976ead8d9d3b3d469e191a5bb9b2935.jpg
Ay bittiğine göre yorumları alabiliriz. Ben üç temadan birisini sadece sürekli uyguladım. Diğer ikisinde sınırlı uygulamam oldu.

Faenactober: Bu tema hazır LE sabunlar da dağıtılmışken güzel bir tema oldu. Faena'yı her fırsatta övdüğümü biliyorum ama bence parasını sonuna kadar hakeden bir sabun. Speicktember sırasında Speick'ten nefret etmiştim. Bu sefer ise hiç sıkılmadım. Bir kere daha tek marka seçecek olsam sadece Faena ürünleri ile yaşayabileceğimi görmüş oldum.

OCtober: Elimdeki tek OC alet Fatip Grande. Sürekli olarak bu aletle tıraş olabileceğimi sanmıyorum. Üst üste 3. tıraştan sonra cildimin yorulduğunu hissettim.

Razoroctober: Elimde Razorock marka tek ürün olarak Don Marco var. Üreticisinin Tcheon Fung Sing olduğu biliniyor. Hercules sabunla kıyasladığım zaman Don Marco'nun biraz daha geride kaldığını söylemeliyim. Sabunun kıvamı da aşırı yumuşak. Neredeyse krem kıvamında.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9