Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Ekim Teması - Faenactober, Razoroctober & OCtober
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
2gxl5sn.jpg

(23/10/2015, Saat: 09:54)btoprak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstad, teklif benden ama doğruyu söylemek gerekirse bu sakalla 2 günde yüzümde orman çıkıyor, 1 ayda ben de olacak değişikliği hayal bile edemiyorum SmileBig Grin.
Sakal beni bozar arkadaşlar. Elde deli gibi malzeme var zaten. Bir aylık boyunca uzak kalamam ben tıraştan. Yeni arkadaşlar da geliyor. İsteyen buyursun ama bana uymaz. Smile

Sakal bana uymaz diyen arkadaşlarla #Testember yapabiliz. Herkes elindeki testerları bitirir böylece. Smile
(23/10/2015, Saat: 09:58)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2gxl5sn.jpg


Aynen üstad. Tamam Tom Hanks kadar yakışıklı ve karizmatik olmayabilirim ama 1 ay sonunda ben de bayağı can yakarım sanırım Smile.
Faena Sandalwood & Myrtle Balm'ı üzerindeki uyarıyı fark ettiğimden beri buzdolabında saklıyorum. Tıraştan sonra soğuk soğuk daha bir güzel geldi doğrusu. Smile

e63go8.jpg
#Testember iyi fikir @cihankeskin Komşum Smile
Faenactober & OCtober

EJ tıraş öncesi
R41
Bolzano
Tipsoft 26 mm custom premium silver tip
Faena floral
Clubman Pinaud special reserve
Arko sensitive balm

İki perde yaptım, güzel tıraş oldu.
Bu sefer hem #Faenactober hem de #OCtober yaptım. Bu haftanın Faena sabunu Mixed Fruits. Mango kokusu çok rahat alınıyor.

20axhzb.jpg
Bu hafta hem #Faenactober hem de #OCtober yapmaya devam ediyorum. Faena Mixed Fruits ilginç bir şekilde diğer Faena sabunlarından biraz daha farklı gibi. İçeriğindeki mango yağından sanırım. Fokion'a soracağım.

23vdlk7.jpg
PannaCrema sert sakallar için biçilmiş kaftan, sakallarımı yumuşacık yaptı. Çok beğendim ve 2 tane kendi sitesinden sipariş verdim. Örnek ürün için hem @Straht hem de @Chinaski üstadlarıma teşekkür ederim.

11C için beklentilerim yüksekti ama pek az tatmin etti. Mild bir alet, jilet ucu neredeyse alet tarafından yutulmuş vaziyetteydi. Pek temiz tıraş alamadım malesef.

d64858134af3095d11f29867b4a232d7.jpg
@onurcakmak hocam sıhhatler olsun, beğenmene çok sevindim.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9